Der er næsten konstant kø i og foran Iskonditoriet

27. juli 2022 Erhverv

Der er travlt i Iskonditoriet på Sønder Havnegade, og der langes betydelige mængder is over disken på sommerdagene. Selv på en kølig dag er der kø langt ud på fortovet og mange kunder både indenfor og udenfor.

Indehaverparret Christian og Anette Telling åbnede Iskonditoriet i marts 2019, og de har stor succes med deres hjemmelavede is, som de laver i deres eget lille ’isværksted’ i butikken. Det, at de laver deres egen is, gør, at der er et væld af smagsoplevelser på køl.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sommerens issalg er indtil videre gået helt forrygende, og stemningen på Havnepromenaden har fået et helt særligt løft af, at gaden er lukket for kørende trafik.

”Det gør bare så meget for atmosfæren, at der ikke kører biler hernede, og stemningen er simpelthen helt fantastisk. Vi har generelt en helt fantastisk sæson, og en af de største dage var på dagen for Tour de Franc, – den var simpelthen fabelagtig god ” fortæller Christian Telling.

Iskonditoriet åbnede for første gang på dagen for Kulturnatten 2019.

Artiklen fortsætter under annoncen

Iskonditoriet blev i juli 2020Danmarks bedste ishus – og det blev det i en konkurrence, hvor andre gode, danske ishuse også var nomineret./ds

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. august 2022 Nordborg, Samfund

Nordborg-branden: En del af Storegade i Nordborg er spærret

15. august 2022 Nordborg

Siden søndag eftermiddag er der blevet holdt ekstra godt øje med de to bygninger, som var udsat for brand, på Storegade i Nordborg. Det er hjemmeværnet og også politiet, som sørger for, at der ikke er nogen, som kommer indenfor afspærringen, som er omkring brandstederne. “Brandårsagen skal undersøges af politiet og det sker nok mandag […]

Læs mere...