Der er pesticider i en del af Broagers drikkevand

5. april 2019 Broager

Der er pesticider i en del af drikkevandet i Broager, dog under grænseværdierne, men hvis det ikke lykkes at finde smittekilden eller løse problemet, så kan situationen blive, at Broager Vandværk investerer et millionbeløb i nye boringer.

Det vil i givet fald sende prisen på drikkevand i vejret.

Denne viden gik seks af vandværkets 1.769 forbrugere hjem med fra generalforsamlingen og som formanden Hermann Johannsen sagde, så er det ”dejligt at se, at der ud af 1.769 forbrugere alligevel er nogen, som har interesse i, hvad der foregår ved Broager Vandværk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Broager Vandværk har i alt fire boringer.

“På den gamle Vandværksgrund ved Dyntvej, etableret i 1963, udvinder vi cirka 10 procent af vores vand til vores forbrugere. Vandet har en god kvalitet, men såfremt vi vil have, at den skal give mere, skal den renoveres”, oplyste formanden i bestyrelsens beretning.

Læs mere HER på BROAGER DK

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. marts 2023 112, Gråsten

Politiet efterforsker mulig voldtægt i Gråsten

21. marts 2023 112

Politiet modtog lørdag aften en anmeldelse om en mulig voldtægt begået i Gråsten og de har i den forbindelse været på stedet og iværksat en efterforskning for at undersøge, om der er foregået et strafbart forhold. Det skriver politiet i en mail til SønderborgNYT. Politiet har endnu ikke afsluttet efterforskningen og har derfor på nuværende […]

Læs mere...