Der er restauranter som holder åbent – se hvor du kan bestille et bord

3. januar 2022 Erhverv

Her i starten af det nye år, så er der en række restauranter, der benytter sig af muligheden for at være frivilligt nedlukkede, så længe der er Corona-restriktioner – og derfor kan det være lidt af en udfordring for dem, der har lyst til at tage ud og spise, at få et bord eksempelvis onsdag aften.

“Vi har pladser i Restaurant Alsik og også i Freias Spisestue, så folk skal endelig bare ringe og bestille bord”, siger eventchef Anne Kathrine Bruun Sørensen fra Hotel Alsik til SønderborgNYT. Hun tilføjer, at hotellets restauranter rigtigt gerne vil have besøg af lokale.

En gennemgang af de lokale spisesteders hjemmesider viser, der også er mulighed for at få plads på Hotel Sønderborg Strand, Hotel Scandic, Hotel Baltic, Huset Blom, Karikatur i Borgen, Jensens Bøfhus, Mauritz og Benniksgaard i Rinkenæs.

På Rådhustorvet er der mulighed for at spise hos Fratelli og Marcellos.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen – måske det rette valg til din ungdomsuddannelse

22. januar 2022 Uddannelse

Den 3. februar er der Åbent Hus på Statsskolen og det er et arrangement, hvor elever fra grundskolernes afgangsklasser kan komme på besøg og finde ud af, om Statsskolens gymnasie- eller hf-klasser er den rigtige ungdomsuddannelse for dem. Åbent Hus-dagen kan du læse om på Statsskolens hjemmeside, som du finder her. “Det er en snart […]

Læs mere...