Der er så fyldt med liv ude på landet

2. november 2015 Sundeved Skrevet af: Ole Kæhler

12191363_1179781005368833_8513048538820734381_oVi har hørt det så mange gange, de kære politkere inde på Christiansborg kalder vores smukke by og opland, for UdkantsDanmark. Men faktisk mange er der mange, der er glade for at bo i “UdkantsDanmark”. En af dem, der er rigtig glad for at bo hernede i sønderjyske, er Michael Holtz fra Skelde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han har sendt os nogle billeder, der viser ,hvor privilligerede vi egentlig er med al den natur rundt om os. På en helt almindelige diset mandag i november, mødte han både en flok rådyr, et par rovfugle og han fik hilst på en sæl. Ifølge Michael Holtz, er det ikke noget usædvanligt syn at møde en sæl på Broagerland:

Allerede sidste år mødte jeg en sæl herude ved Frydenlund  i november måned, den holdt mest til på østsiden” siger Michael Holtz til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Se flere billeder af naturen på Broagerland ved at klikke på billedknappen

billede

 

 

20. april 2024 Uddannelse, Sønderborg

LEGO blev trækplastret til Forskningens Døgn

20. april 2024 Uddannelse

Lørdag har SDU i Sønderborg åbnet dørene for Forskningens Døgn frem til klokken 13 – og det er en landsdækkende festival, hvor universiteter, forskningsinstitutioner og videnskabens virksomheder inviterer alle interesserede til at opleve, diskutere og få indblik i forskernes arbejde – og der var et spændende program på SDU i Alsion, hvor der blev appelleret […]

Læs mere...