Der er store komedier og skuespil på vej til Sønderborg Teater

Sønderborg Teater. Arkivfoto: Ole Kæhler
Sønderborg Teater. Arkivfoto: Ole Kæhler
22. april 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg Teaterforenings sæson 2023-24, er netop afsluttet og forårets forestillinger har været velbesøgte med flere udsolgte forestillinger. Publikum er tilbage i teatret igen, og det tegner godt for den kommende sæson. Den starter i september og der venter som sædvanlig publikum et stort og varieret program med i alt 25 forskellige forestillinger, skriver foreningen.

Der er store komedier og skuespil med kendte skuespillere, som f.eks. Bodil Jørgensen, Tommy Kenter og Preben Kristensen, der er mindre mere dramatiske og samfundsaktuelle forestillinger om bl.a. miljø og det arktiske spørgsmål. Musikforestillinger har altid været populære og her er programmet også varieret med klassiske operaer, koncertfortællinger med både Trio con Brio Copenhagen og med klesmermusik samt musical med rockmusik fra 90érne. Det ballet- og akrobatikglade publikum bliver tilgodeset med moderne dans og med Nycirkus og børnefamilierne kan glæde sig til gensyn med flere kendte skikkelser som Sallys far, Ronja Røverdatter og Sigurd Barrett.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er nok at gå i gang med, når den nye sæsonbrochure er på gaden i slutningen af april. Den kan ses på teaterforeningens hjemmeside og den kan hentes flere steder i kommunen, bl.a. på bibliotekerne. På grund af portostigning sendes brochuren ikke mere ud til tidligere kunder.

Alle forestillinger bliver præsenteret ved et arrangement mandag den 6. maj kl. 19 i Sønderborgsalen på Hotel Sønderborg Strand. Her kan brochuren naturligvis også fås. Teaterforeningen er vært ved en drink og der udloddes teaterbilletter blandt de fremmødte. Alle er velkomne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetsalget starter tirsdag den 7. maj kl. 10.00.

28. maj 2024 Samfund, Sønderborg

SONFOR vil bruge over en milliard på et nyt renseanlæg

28. maj 2024 Samfund

I 2016 blev det besluttet, at der skulle bygges et centralt renseanlæg i Sønderborg Kommune, og dengang blev der sat en prislap på 300 millioner kroner på projektet. Her, otte år senere, kigger SONFOR ind i en samlet investering på 1,3 milliarder kroner. Det siger bestyrelsesformand for SONFOR, Ellen Trane Nørby, til SønderborgNYT TV i […]

Læs mere...