Der har været forrygende travlt på genbrugspladserne

15. april 2020 Samfund

Flere gange i påskedagene var der kø til genbrugspladsen i Glansager og mandag morgen var køen så lang, at politiet sendte Hjemmeværnet ud og styre trafikken.

“Trafikken er politiets opgave. Vi må ikke sende vores folk ud og dirigere den”, siger direktør Hans Erik Kristoffersen fra Sønderborg Forsyning.

Medarbejderne på genbrugspladsen må kun have et vist antal kunder inde på pladsen ad gangen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi skal sikre, at der er afstand mellem dem”, siger Hans-Erik Kristiffersen til SønderborgNYT. Han tilføjer, at der har været rigtigt mange kunder, som har afleveret deres affald.

“Vi har haft lige så mange inde, som vi har på såkaldt almindelige travle dage”, siger Hans Erik Kristoffersen. I påsken kom der lidt over 1900 biler ind på pladsen.

Der har været rigtig mange som i det skønne vejr lige skulle på genbrugspladserne her i påsken.  Sønderborg Forsyning fik igen hjælp fra hjemmeværnet ved Glansager Genbrugsplads, hvor i alt 1900 biler hen over påsken besøgte pladsen, så hjemmeværnet var nødvendigt, idet der stadig kun er tilladt 20 biler på pladsen ad gangen.

Det betød en del kø også hen i rundkørslen.

“Vi vil gerne opfordre vores kunder til at vende om og komme igen på et senere tidspunkt, når de kan se kø ved genbrugspladsen”,  siger Hans Erik Kristoffersen. Der var kø ved næsten alle genbrugspladserne på forskellige tidspunkter af dagene i påsken.

Skodsbøl Genbrugsplads havde besøg af 970 biler på pladsen. Der må i denne tid være i alt 8 biler på pladsen ad gangen.

Vesterlund Genbrugsplads havde besøg af 1200 biler. Der må i denne tid være i alt 6 biler på pladsen ad gangen.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk