Der kan hentes masser af inspiration på messen i Augustenborg

14. oktober 2017 Augustenborg

SønderborgNYT var en tur rundt på messen i Augustenborg, hvor Peter Hansen og Svend Erik Petersen, trods forskellige partifarver, brugte deres lørdag på at gøre messegæsterne opmærksomme på, at det måske vil give god mening at flytte forsikringerne over i Alssund Forsikring, der er under GF.

“Peter Hansen, John Lohff og jeg tog jo initiativ til Alssund Forsikring for nogle år siden, hvor vores lokale forsikringsselskab flyttede ud af kommunen”, siger Svend Erik Petersen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

I modsætning til tidligere år, så er der i år god plads til messegæsterne, der kan gå roligt omkring og samle indtryk uden at skulle gå i kø.

Se godt ud

Louis Nielsen er også på plads i Augustenborghallerne, hvor de traditionen tro har forrygende travlt med at gøre messegæster opmærksomme på, det er vigtigt, der går flere år mellem hver synstest.

“Og så fortæller vi om vores Tanzania-projekt, hvor vi beder danskere om at forære os deres brugte briller, som vi giver videre i Tanzania”, siger Sebastian Parada til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skønhed til hjemmet

Jacobsen Blomster fra Perlegade har udsmykket deres stand med blomster og andre ting, der kan sprede skønhed i hjemmet.

“Det tog os stort set hele fredagen at få alt på plads, så messegæsterne får en fornemmelse af, hvad vi har i butikken i Perlegade”, siger Christina Møller til SønderborgNYT.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. september 2022 Broager, Erhverv

Broager-borger vil ha’ Sønderborg Fjernvarme til at varme Broager op

26. september 2022 Broager

Svend Brolund, som er flyttet til Broager for omkring et år siden, vil meget gerne have, at det er fra Sønderborg, der bliver sendt varme til boligerne i Broager, fordi fjernvarmepriserne i Sønderborg er lavere end de er i Broager. “Jeg har oprettet Facebooksiden ‘Fjernvarme til Broager fra Sønderborg‘ og målet med den er at […]

Læs mere...