Der kommer flere P-pladser og toiletter tæt på Gråsten Slot

15. november 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Turister der besøger Gråsten Slot kan glæde sig til, at byen snart kan kommer til at tilbyde endnu flere parkeringspladser i området omkring slottet. Sønderborg Kommune har nemlig købt den ejendom i Slotsgade, hvor der i dag ligger benzinstation. Nu er planen, at opføre parkeringspladser og offentlige toiletter på grunden og dermed forbedre forholdene for de mange turister, der besøger Gråsten.

“Gråsten Slot er et meget, meget populært turistmål. Derfor er jeg rigtig godt tilfreds med, at vi nu kan få forbedret parkerings- og toiletforholdene omkring slottet”, siger formanden for Erhvervsudvalget, Ole Wandahl Stenshøj i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. september 2021 Nordborg, Frivillige

Billetterne til Oktoberfest i Nordborg er til salg

20. september 2021 Nordborg

Mange tusinde danskere drager hvert år til Bayern for at deltage i verdens uden sammenligning største folkefest: Oktoberfesten i München. Derfor er der stor efterspørgsel på selvsamme oplevelser i Danmark, og ikke mindst i Nordborg. Det er lykkedes Nordborg Ringriderforening at lave en aftale med Vollstedt Group, som leverer et komplet Oktoberfest koncept i Nordals […]

Læs mere...