Der skal bruges mundbind i Jobcenter og Borgerservice

10. november 2020 COVID-19

Sundhedsstyrelsen har nu meldt ud, at kravet om mundbind/visir også gælder i Jobcenteret og Borgerservice. Det betyder, at alle personer over 12 år skal bruge mundbind eller visir, når de opholder sig i Jobcenteret i Borgen samt Borgerservice i Sønderborg, Gråsten eller Nordborg.

Det skriver Sønderborg Kommune til SønderborgNYT.

Jobcenteret

Kravet betyder, at borgere skal bære mundbind/visir, når de ankommer til receptions- eller venteområdet i Jobcenteret. Hvis borgere efterfølgende skal deltage i et møde på et kontor eller i et mødelokale, er der ikke krav om, at de bærer mundbind. Medarbejdere i Jobcenteret, som opholder sig i/passerer igennem receptions- eller venteområdet, skal ligeledes bære mundbind eller visir, med mindre de opholder sig bag en afskærmning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Borgerservice

For Borgerservice gælder, at borgere skal bære mundbind/visir, når de ankommer til venteområdet i Borgerservice, og når de bliver betjent ved skranken. Hvis borgere efterfølgende skal deltage i et møde på et kontor eller i et mødelokale, er der ikke krav om, at de bærer mundbind. Medarbejdere i Borgerservice, som opholder sig i/passerer igennem venteområdet eller ved skrankerne, skal ligeledes bære mundbind eller visir, med mindre de opholder sig bag en afskærmning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kravet om mundbind/visir gælder fortsat ikke i øvrige offentligt tilgængelige områder i den kommunale administration, som ikke allerede er omfattet af reglerne.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk