Destilleriet Als fik Årets Galoche 2020 overrakt i går, torsdag

29. oktober 2021 Erhverv

Den der venter længe, venter godt, og det må være sandheden for Destilleriet Als, der torsdag aften fik Årets Galoche.

Det er Sønderborg Salgs- og Reklameforening, der står bag prisen, hvor det handler om at belønne en eller flere personers evne og vilje til at gå nye veje. Prisen gives til personer, der har mod på at gå forrest og udfylde de store sko, der sætter aftryk.

”Vi er rigtig glade for, at vi kan give Årets Galoche til folkene bag Destilleriet Als, for der er ingen tvivl om, at vi har at gøre med fremsynede personer, der gør en forskel i Sønderborg-området. Personer, der er med til at udvikle området og sætte det på landkortet. Og man kan vist roligt sige, at folkene bag destilleriet viser nytænkning, mod, kreativitet og inspiration. Årets Galoche-modtager er en inspiration for alle i Sønderborg-området, og det er grunden til, at Destilleriet Als får Galoche-prisen”, siger Sønderborg Salgs- og Reklameforenings afgående formand, Joan Lott Carlsen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hæderen går særligt til grundlæggerne af Destilleriet Als, og de fik overrakt prisen på egen grund, nemlig i deres nye restaurant Karikatur, der ligger i Borgen. Prisen skulle allerede have været uddelt i 2020, men på grund af corona skete det først torsdag aften.

Ud over uddelingen af Galoche-prisen fik medlemmerne også en ny formand for foreningen. Det blev Bastian Dreier Jessen, som er indehaver af Grafisk Arbejde og Hottryk skilte & print.

”Det er noget af en opgave, jeg skal løfte efter en dygtig og agtet formand. Men jeg glæder mig over en god oplæring de seneste år i bestyrelsen og jeg ser frem til sammen med den nyvalgte bestyrelse at kaste mig over arbejdet med – til glæde for medlemmerne -at stable spændende og interessante arrangementer på benene i Sønderborg Salgs- og Reklameforening”, siger Bastian Dreier Jessen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Salgs- og Reklameforenings formand gennem de sidste 9 år, Joan Lott Carlsen, har valgt at træde ud af bestyrelse i forbindelse med foreningens generalforsamling. Joan Lott Carlsen har været medlem af Sønderborg Salgs- og Reklameforening siden 2003 og en del af bestyrelsen siden 2008.

2021 er også et skarpt hjørne for Sønderborg Salgs- og Reklameforening, for det er året, hvor foreningen fylder 70 år. Sønderborg Salgs- og Reklameforening så dagens lys i 1951 og har været aktiv siden med et hav af arrangementer for medlemmerne, der favner en bred medlemskreds af virksomhedsledere, og ejere fra industri, handel, håndværk og liberale erhverv.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

 

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 112, Gråsten

Polen vil ikke udlevere en mand som er mistænkt i en sag fra Gråsten hvor et barn blev bortført

3. februar 2023 112

Polsk politi på baggrund af en europæisk arrestordre anholdt en 37-årig mand fra Gråsten, der er sigtet for at have bortført sin datter fra Gråsten Skole den 9. december. De polske domstole afviser dog at udlevere manden til Danmark. Kort inden bortførelsen blev datteren tvangsfjernet og anbragt i en plejefamilie. Den 37-årige far mødte den […]

Læs mere...