Destilleriet Als opgiver remise-bygningerne

11. juni 2021 Erhverv

Det store projekt, som skulle have givet Sønderborg endnu en restaurant og eventsted, der skulle ligge i remise-bygningerne ved Rutebilstationen bliver alligevel ikke til noget.

Destilleriet Als har trukket sig ud af aftalen.

“Bygningerne var i udbud og vi bød ind et glimrende projekt, som skulle handle om lokale fødevarer og efter alle aftaler kom på plads, fik vi eksperter til at gennemgå bygningerne, som er i en overraskende dårlig stand”, siger Krestian Muusmann fra Destilleriet Als.

Artiklen fortsætter under annoncen

For at bygningsreglementer og brandkrav kunne overholdes, skulle der laves nye vægge, nye gulve og lægges nyt tag.

Destilleri-ejeren fortæller til SønderborgNYT, at han gik ind i projektet, fordi han gerne vil udvikle og samtidig gøre noget godt på og for Als.

“Hvis ikke vi havde trukket os, så kunne vi risikere at miste destilleriet og det må ikke ske”.

Hvad der nu skal ske med de gamle bygninger, det er der ingen, der ved. Det fortæller kommunens Teknik- og Miljø-direktør, Bjarke Eriksen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Meningen var jo, at området skulle bruges til noget, som spiller ind i den lokale fødevarestrategi, men nu går forvaltningen i gang med at finde på nogle anvendelsesmuligheder, som vi præsenterer for politikerne, så de kan tage en beslutning”, siger Bjarke Eriksen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. juni 2022 Samfund, Sønderborg

Autocampere får nye p-pladser – det skal få dem væk fra Slotskajen

30. juni 2022 Samfund

Politikerne i Teknik-, By- og Boligudvalget har tilbage i februar udpeget tre områder, som i en forsøgsperiode skal fungere som P-plads for autocampere og trække autocamperne væk fra Slotskajen. “Forvaltningen har fundet otte områder og vi valgte de tre af dem”, siger udvalgsformand Kirsten Bachmann til SønderborgNYT. Hun fortæller, at det vigtige er, at pladserne […]

Læs mere...