Destilleriet Als støtter Park by Mens Cuts Knæk Cancer-auktion

9. oktober 2019 Sønderborg

Destilleriet Als kommer med en masse pragtfuld gin, så gæsterne ved Park by Mens Cut kan købe sig et glas til en symbolsk pris på bare 20 kroner for hele fire centiliter gin med tonic.

“Der skal da også en kasse gin med, som kan komme under hammeren – og en flaske af vores splinternye Slåen-gin-likør, som først frigives et par dage efter Knæk Cancer-auktionen”, siger Krestian Muusmann fra Destilleriet Als til SønderborgNYT. Han lover at skrive på etiketten på den helt nye gin, at det er flaske nummer ét.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lena Krag Schmidt fra Park by Mens Cut er i gang med tilløbet til sit tredje Knæk Cancer-arrangement, hvor donerede gaver kommer under hammeren og indtægten går til den landsdækkende Knæk Cancer-indsamling.

Auktionen holdes i Park by Mens Cut den 23. oktober klokken 19, hvor du – ud over at byde på de mange lodder og deltage i lotteriet – også kan nyde lækkerier fra Huset Blom, drikke et glas vin eller tre og nyde dejlig musik.

“Fordi det er et velgørenhedsarrangement, så koster det 125 kroner at komme ind og være med”, siger Lena Krag Schmidt til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetterne købes i salonen

Du skal købe din billet til Knæk Canceraftenen i Park by Mens Cut – og når aftenen er slut, så tæller Lena Krag Schmidt entré-indtægter, auktionsindtægter, penge fra gin-salget og lægger dem sammen med de penge, der kom ind fra salget af Støt brysterne-kager plus tombolaindtægten og sender hver eneste krone videre til Kræftens Bekæmpelse.

Lena Krag Schmidt sendte sidste år 91.000 kroner til Knæk Cancer.

Her er nogle af sponsorerne, der har i år givet gavekort til oplevelser eller andet:

Artiklen fortsætter under annoncen

Heidi’s Bierbar

Brøggeriet

Ballebro Færgegård

Restaurant Værftet

Symfoniorkester og Café Alsion

Tyrstrup kro

Hr Jessen

Jim P

Restaurant Bind

Restaurant Royal

Tøjbutikken Schlott

Optiker Thordsen

Wohlenberg

Hotel Sønderborg Strand

Outdoor i Centrum

Freia Spisestue

Torvehallerne

Bella Italia

Fri BikeShop

Kiesling

Under Sejlet

Tøjbutikken Ly Copenhagen

Galleri Eje

Det Sønderjyske Køkken

Huset Torre

Skogalleriet

Artiklen fortsætter under annoncen

Vaffelboden

Brecklings Bogcafé

Bonita ansigts behandling

Matas p

Nr 32 i Augustenborg

 

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Politik, Gråsten

Der kommer ikke boliger i stueetagen i Slotsgade 1 i Gråsten

7. december 2022 Politik

Politikerne var tirsdag eftermiddag samlet til møde i Teknik-, By- og Bolig-udvalget skulle blandt andet bestemme sig for, om de ville give et forbud imod, at stueetagen på Slotsgade 1 i Gråsten bliver ændret fra butik til boliger. Der er søgt om tilladelse til, at der laves lejligheder i hele bygningen. “I den sag var […]

Læs mere...