Sønderborg Destillery har igen høstet hæder for deres gin og onsdag var det destilleriets KALAS Rabarbergin – med rabarber fra Asserballeskov – som fik en flot guldmedalje.
“Det er supergodt for os, fordi det er en blåstempling for vores kvalitet og fordi smagen i vores gin giver mening”, siger direktør Krestian Muusmann fra Destilleriet Als til SønderborgNYT.
“Guldmedaljen gør, at vi kan forsvare vores produkt og at medaljen er af guld viser, at ginen kan noget ekstraordinært”.
Og han er enig med kok og Danmarksmester i smørrebrød Chris Franklin Gammelgaard Andersen og bartender og cocktailekspert Frederik Frimodt-Larsen om, at KALAS Rabarbergin skal på hylden i den kommende Restaurant Karikatur, som åbner i Borgen til september. En restaurant som Destilleriet Als står bag.
“Karikatur bliver stedet, hvor madretter og cocktails er tænkt sammen, så man nyder en cocktail til sin mad og nyde mad til sin cocktail. Det er jo anderledes end det, man oplever andre steder”, siger Frederik Frimodt-Larsen til SønderborgNYT.
Karikatur åbner tidligt nok på dagen til, at man kan nyde en frokost.
“Frokostkortet bliver med smørrebrød og eftersom jeg vandt Danmarksmesterskabet i Smørrebrød, så må det blive godt – især med vores egne cocktails eller en god øl til”, siger Chris Franklin Gammelgaard Andersen.
Karikatur lader årstiderne styre, hvilke retter, der skal på aftenkortet.
“Vi vil byde på sæsonbaserede, faste menuer, som skiftes ud hver måned og menuerne nydes med cocktails – eller gæsten kan vælge gode vine – som er med til at løfte smagsoplevelsen”, siger Frederik Frimodt-Larsen.
Karikaturs gæster bliver de mennesker, som sætter pris på en anderledes oplevelse i en god atmosfære, hvor de mærker det gode værtskab og fagligheden, som gør, at man virkeligt nyder både mad og drikke.
“På Karikatur sætter vi hverken mad til cocktails eller cocktails til mad – vi sætter smag over alt andet”, siger holdet bag Karikatur.
“Vi skal være kendt for vores gode kvalitet, for at være anderledes og for at gi’ en helhedsoplevelse”, siger Krestian Muusmann og tilføjer, at holdet er på udkig efter en tjener, som ved, hvad godt værtskab og god service er – og som også kan levere den.