Destination Sønderjylland: Karsten Justesen er den rigtige direktør

25. marts 2015 Kultur

Bestyrelsen for Destination Sønderjylland har valgt Karsten Justesen som sin første direktør. Bestyrelsesformand Svend Brodersen ser det som en stor styrke, at ansøgerfeltets stærkeste kort kender landdelen allerede.

Der var 18 ansøgere til direktør-jobbet. En enig bestyrelse pegede på Karsten Justesen.

Karsten Justesen er den rigtige ved roret i Destination Sønderjylland.

Karsten Justesen er den rigtige ved roret i Destination Sønderjylland.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi valgte Karsten Justesen, fordi han er den bedste. Han har evner og visioner til at markere Sønderjylland som en spændende og anderledes aktør i Europas turistlandskab. Egentlig tror jeg, vi tænkte, at vi skulle ha’ en ny en udefra, men det viste sig, at vi havde det stærkeste kort i forvejen, og det er da en enorm styrke, at han ikke først skal lære Sønderjylland at kende”, siger formand for Destination Sønderjylland, Svend Brodersen, Gram Slot.

Kendskabet til landsdelen gør også, at Karsten Justesen ikke er bleg for at pege på, hvad der bliver overskrifter i visionen for Destination Sønderjylland:

Artiklen fortsætter under annoncen

Overskriften til turist-satsningen

“Historien og vores fantastiske natur ligger som grundlæggende attraktioner, vi kan bygge videre på. Vadehavet er udpeget som Unesco verdensarv, Aabenraa er lykkedes med at tiltrække et krydstogtskib, og grænselandets kulturelle mangfoldighed og rummelighed skal vi forstå at inddrage i vores fortælling som et stærkt karaktertræk. Vi har et net af spændende stier som Vestkyststien, Gendarmstien og Hærvejen, vi har søer, åer og hav, som byder på fantastiske muligheder for lystfiskere, siger Karsten Justesen.1864-c

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og så leverer vi et væld af kvalitets-madvarer. Vi skal bare samle indsatsen og styrke vores markedsføring. Jeg ser virkelig en spændende vision i af få bragt den unikke sønderjyske madkultur og de sunde, lokalt producerede fødevarer i spil i en turisme-sammenhæng”, siger Sønderborgs turistchef Karsten Justesen.

“Det gælder om at fremhæve den styrke, der er i hver enkelt af de sønderjyske egne og være tro mod historien”, siger Karsten Justesen til SønderborgNyt. Altså kan vi ikke vente, der laves en nyt fælles forlystelsespark eller andre ting, der ikke er en del af det, som destinationerne i Sønderjylland i forvejen er kendt for.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...