Destination Sønderjylland viser landsdelen frem på Rådhuspladsen

15. august 2018 Erhverv

Lørdag den 8. september indtager Sønderjylland Rådhuspladsen i København. Her skal københavnerne og ikke mindst de udenlandske turister i hovedstaden introduceres for de mange spændende historier og oplevelser, der findes i det sønderjyske og forhåbentlig inspireres til at tage på besøg i grænselandet.

”Sønderjylland er mere og andet en grænsekontrol og vildsvinehegn. Det er en landsdel med en fascinerende historie, en unik natur og et egnskøkken, hvor de kulturelle traditioner stadig holdes i hævd”, siger direktør for Destination Sønderjylland Karsten Justesen i en pressemeddelelse og fortsætter:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi oplever af og til, at der mentalt kan være lidt langt fra København til Sønderjylland og når bjerget ikke vil komme til Sønderjylland, tænkte vi at vi må bringe Sønderjylland til bjerget, så folk i vores hovedstad kan få et indtryk af, hvad de går glip af”.

Det er Destination Sønderjylland er står bag arrangementet, men Sønderjylland på Rådhuspladsen er ikke blot en turistevent. Det er en event der skal vise en bred paletten af, hvad Sønderjylland har at tilbyde – også når det kommer til jobs, bolig og uddannelsesmuligheder. Derfor arrangeres eventen i samarbejde med bl.a. erhvervskontorerne i de fire sønderjyske kommuner samt fødevarenetværket Sønderjyske Fristelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi sætter godt 40 telte op på Rådhuspladsen og har inviteret alle interesserede sønderjyske virksomheder til at deltage i arrangementet. Vi håber på at skabe en spændende events, med repræsentanter fra både oplevelses- og traditionelle virksomheder samt ikke mindst nogle af vores dygtige kokke og fødevareproducenter” siger Jaqueline Nicolaisen, der er projektkoordinator ved Destination Sønderjylland.

”Vi er spændte på at se, om det kan udvikle sig til en interessant platform, hvorfra vi kan skabe positiv opmærksomhed omkring Sønderjylland. Det er i hvert fald en anderledes måde at komme i kontakt med folk på og det glæder vi os til”, siger Karsten Justesen

Artiklen fortsætter under annoncen

Lige nu har 36 virksomheder meldt deres deltagelse, men der er stadig plads til flere og skulle man være interesseret i at deltage, kan man tage kontakt til Destination Sønderjylland på 8182 4570.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 Uddannelse, Sønderborg

Åbent Hus på Erhvervsakademi SydVest i Alsion i morgen lørdag

3. februar 2023 Uddannelse

Erhvervsakademi SydVest, EASV, i Sønderborg inviterer til åbent hus i morgen, lørdag den 4. februar, i Alsion, hvor alle interesserede kan kigge forbi. På dagen vil der være mulighed for at møde nuværende studerende, undervisere og vejledere. Det skriver EASV. Til åbent hus-arrangementet er der mulighed for at møde nuværende studerende samt undervisere og vejledere, […]

Læs mere...