Destinationens bookingportal kører glimrende

19. august 2015 Erhverv

Destination Sønderjyllands nye bookingportal har fået en rigtig god start og har i juli måned haft en omsætning på over 100.000,- kr. Det er penge der er røget direkte ned i turistaktørernes kasser.

Direktør Karsten Justesen fra Destination Sønderjylland.

Direktør Karsten Justesen fra Destination Sønderjylland.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Bookingportalen bliver et vigtigt værktøj i vores bestræbelser på at skabe øget omsætning, hos bl.a. de små turistaktører i Sønderjylland”, siger direktør for Destination Sønderjylland Karsten Justesen og fortsætter:

“Tidligere var aktørerne henvist til at lægge deres flyers på de lokale turistbureauer, men da det kun er en meget lille andel af vores gæster, der benytter sig af turistbureauerne, har det været svært at få øget omsætning af den vej. Med den øgede fokus på markedsføring er vi nu i stand til at nå mange flere potentielle gæster og derved skabe en bedre afsætningsplatform for aktørerne”, siger Karsten Justesen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Destination Sønderjylland er nu fuldt bemandet og en af de nye medarbejdere, vil bl.a. få til opgave at optimere portalen yderligere.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. august 2022 Samfund, Sønderborg

TrygFonden giver penge til to projekter i Sønderborg

19. august 2022 Samfund

TrygFondens regionale råd i Region Syddanmark har uddelt penge til en række nye tryghedsskabende initiativer og projekter i regionen. I kategorien Børn og Unge får Sønderborg Andelsboligforening 746.882 kroner til projektet  ’Kulturfrontløber’, skriver Trygfonden i en pressemeddelelse. Et mål for TrygFonden er, at flere voksne kan realisere og fastholde en sund livsstil, have et trygt […]

Læs mere...