Destinationens bookingportal kører glimrende

19. august 2015 Erhverv

Destination Sønderjyllands nye bookingportal har fået en rigtig god start og har i juli måned haft en omsætning på over 100.000,- kr. Det er penge der er røget direkte ned i turistaktørernes kasser.

Direktør Karsten Justesen fra Destination Sønderjylland.

Direktør Karsten Justesen fra Destination Sønderjylland.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Bookingportalen bliver et vigtigt værktøj i vores bestræbelser på at skabe øget omsætning, hos bl.a. de små turistaktører i Sønderjylland”, siger direktør for Destination Sønderjylland Karsten Justesen og fortsætter:

“Tidligere var aktørerne henvist til at lægge deres flyers på de lokale turistbureauer, men da det kun er en meget lille andel af vores gæster, der benytter sig af turistbureauerne, har det været svært at få øget omsætning af den vej. Med den øgede fokus på markedsføring er vi nu i stand til at nå mange flere potentielle gæster og derved skabe en bedre afsætningsplatform for aktørerne”, siger Karsten Justesen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Destination Sønderjylland er nu fuldt bemandet og en af de nye medarbejdere, vil bl.a. få til opgave at optimere portalen yderligere.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. maj 2021 GF2020, Kultur, Sønderborg

Genforenings depeche kommer til Nordborg og Sønderborg

9. maj 2021 GF2020

Søndag formiddag blev en depeche sendt afsted fra Aabenraa og den næste måned, skal depechen rundt til forskellige byer i hånden på løbere fra 25 sønderjyske foreninger og løbeklubber. Tirsdag eftermiddag kommer depechen til Nordborg og fredag eftermiddag kommer den til Sønderborg og arrangementet er en del af fejringen af Genforeningen og det er DGI […]

Læs mere...