Det allerbedste valgflæsk og påmindelse om det er vigtigt at stemme

17. oktober 2017 KV2017 Skrevet af: Ole Kæhler

Tirsdag aften var der valgflæsk på bordet i Det Sønderjyske Køkken og det blev serveret med persillesovs og kartofler til.

“Sidst var der nogle, der savnede rødbeder til og det mener jeg nu ikke, man plejer at få”, siger den socialdemokratiske byrådskandidat og restauratør, Jesper Kock til gæsterne.

Jesper Kock fortæller om alt det liv, der er i Det Sønderjyske Hus

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men vi lavede en afstemning på Facebook og her ville et flertal have rødbeder til stegt flæsk, så på god demokratisk vis bøjer jeg mig og der er sat rødbeder på bordet”, sagde han.

Trods det at både regionsrådsmedlem Jørn Lehmann og byrådsmedlem Tom Holden også spiste med, så var der kun det valgflæsk, som blev sat på bordet.

“Jeg vil bare sige til jer alle, at det er vigtigt, at stemme personligt på en kandidat og gerne en lidt nede på listen. Det kan gøre en forskel. Dem øverst på listerne skal nok klare sig”, siger Jesper Kock.

Artiklen fortsætter under annoncen