Det bliver dyrere at køre med tog

12. januar 2016 Erhverv

Fra 17. januar er der prisstigninger hos DSB, og dermed bliver pendlerkort dyrere.tog

“I år har vi lidt større stigninger for vores pendlere, fordi de i en årrække har haft begrænsede prisstigninger eller slet ingen,” siger Aske Wieth-Knudsen, der er chef for forretningsudvikling i DSB ifølge Fyens Stiftstidende.

Artiklen fortsætter under annoncen

På et pendlerkort vil prisen stige med 4,9 procent, mens det gennemsnitlige takstændring er på 2,4 procent. For rejser med rejsekortet vil der være en stigning på 3 procent.

“DSB og de øvrige trafikselskaber i Danmark justerer priserne efter det prisindeks, som Trafikstyrelsen laver hvert år tog1for den kollektive trafik. Og det her indeks tager udgangspunkt i, at omkostningerne til at drive kollektiv trafik er steget”, siger Aske Wieth-Knudsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

På knap så eftertragtede rejsetidspunkter vil DSB udbyde flere billige billetter i 2016.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 Samfund, Sønderborg

Juridisk brevkasse: Advokathuset Muurholm svarer på læser-spørgsmål om ophævelse af fælles forældremyndighed

24. juni 2021 Samfund

Kære Brevkasse, Jeg har to drenge på 6 og 8 år med min ekskone. Vi har fælles forældremyndighed, og hun har bopælen på begge børn. Der har altid været et højt konfliktniveau, og vores samarbejde fungerer bare ikke. Børnenes mor overholder næsten ingen af de aftaler, som vi indgår med hinanden, herunder vedrørende samvær, og […]

Læs mere...