Det er COOL at være Hot – når du gør hedeture til opture

2. oktober 2021 Nordborg

Det er COOL at være HOT. Sådan lyder overskriften på et foredrag med to kvinder fra årgang 1966. Foredraget arrangeres af Mats i Nordborg og det finder sted den 3. november.

Årgang 1966 – så skal ikke meget hovedregning til at regne sig frem til deres alder, nemlig 2 x 55 år, skriver Matas Nordborg i en pressemeddelelse.

Derefter er det heller ikke svært at regne ud, at det kan være overgangsalder, der er på programmet, hvilket er korrekt og der er sagt og skrevet meget om denne fase i livet – en fase som både kvinder og mænd skal igennem.

Artiklen fortsætter under annoncen

Informationsmængden er stor og vidensmængde det samme, men alligevel er der symptomer og tanker, der ikke sættes det talte ord på. Sådan skal det ikke være. Mere.

Det har de to kvinder læge Søs Wollesen og blogger Vibeke Guldager sat sig for og derfor tager de rundt i landet med deres foredrag ”Det er COOL at være HOT”, hvor de taler om at vende hedeture til opture.

Det mener Søs Wollesen og Vibeke Guldager nemlig,  man kan og derfor tager de på turné.

Det gør de med et foredrag, der går til kanten, hvor de to kvinder, siger alt det, du ikke engang tør sige til din bedste veninde eller bedste ven.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er nemt og omkostningsfrit at tale og grine om hede- og svedeture, men når det kommer til sexlyst og seksuel formåen, så er det noget helt andet. Mange går og lider med det i stilhed og selv bag den lukkede yderdør er der til tider meget stille.

Det er let at finde en ydre forklaring og tænke at det går over. Det kan det også gøre, men der er nogen, for hvem det ikke bare går over. Det kan slide og tære lidt på én selv og også på parforholdet. Mange tanker, bekymringer og ikke mindst sorg over noget, der tidligere var ofte og nært, og nu nærmest ikke eksisterende.

Artiklen fortsætter under annoncen

De to foredragsholdere ønsker, at hjælpe og inspirere andre – og særligt – kvinder til at kunne vende overgangsalderen til en overskudsalder.

Ved hjælp af åbenhed, forståelse og brugbare redskaber til den enkelte kvinde, mener de begge, at det er muligt at gøre livet lettere i overgangen.

Mænd er mere end velkomne, fordi det kan give viden til ham om hende og så kan samtalen kommei gang i tiden efter. Du går hjem med viden om mange symptomer i forbindelse med overgangsalderen og også viden om,  hvad du

Artiklen fortsætter under annoncen

selv kan gøre for at kickstarte et større overskud.

Foredraget forgår på Nørherredhus. Man kan starte aftene med en let Tapas. Billetter og Tapas købes via Billetto.dk

 

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 KV21, Sønderborg

Regionsrådsvalg: Regionsrådskandidater tager en tur gennem byen

22. oktober 2021 KV21

Fredag eftermiddag gik Mette With Hagensen og Jette Damsøe Henriksen en tur gennem Sønderborg midtby og de to regionsrådskandidater fik følge af borgmester Erik Lauritzen og andre socialdemokratiske partifæller. Og det giver god mening at gå ud og møde de kommende vælgere. “Når vi går på gaden, så har vi samtaler med folk, som vi […]

Læs mere...