Det er fokus på børns og unges sundhed

11. oktober 2017 Uddannelse

 Børn og unges sundhed er et vigtigt fundament for, at de kan trives, udvikle sig og lære.

Sundhedsadfærd og trivsel tidligt i livet har stor betydning for sundhed senere i livet, og derfor satte sundhedsudvalget for tre år siden fokus på sundhedsfremme og forebyggelse for børn og unge med en ny strategi gældende for 2014-2017.

Sundhedsudvalget ønskede med strategien at sikre en koordineret og sammenhængende indsats på tværs af overgange i børn og unges liv.

Artiklen fortsætter under annoncen

Indsatsen er blandt andet med mere bevægelse i undervisningen, maddannelse og røgfri skoletid.

For de unge er der på ungdomsuddannelserne skabt et struktureret samarbejde gennem UngeLiv.

Samarbejdet sætter fokus på forskellige emner med udgangspunkt i skolernes behov – det gælder bl.a. i forhold til mental sundhed, søvn og kost.

”Vi har nu fået etableret en god struktur for samarbejdet om børn og unges sundhed og trivsel, og det har givet os et solidt fundament for det videre arbejde”, siger formanden for sundhedsudvalget, Helge Larsen, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Sønderborg

Indbrud i Sundhedshuset

23. maj 2022 112

I weekenden har en indbrudstyv været inde i Sundhedshuset på Ringgade i Sønderborg. “Gerningsmanden er kommet ind ved at knuse et tagvindue”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet i Sønderborg. Han fortæller videre, at gerningsmanden har været rundt omkring i bygningen. “Men tilsyneladende er der ikke stjålet noget”.

Læs mere...