Det er i dag du kan komme til Food Festival i Augustenborg

17. september 2022 Augustenborg
Food Festival. Foto: Michael Kjær
Food Festival. Foto: Michael Kjær

Alt er klart til et stort rykind i Augustenborghallerne, hvor Brugsforeningen for Als og Sundeved, BALS, har Food Festival i dag, lørdag, og i morgen, søndag, mellem klokken 10 og 16.

På festivallen er der et væld af forskellige udstillere, masser af smagsprøver og gode tilbud. Mange lokale leverandører er med, blandt andre Ryesminde Mosteri, Als Pølser og Destilleriet Als. Altså er der lagt op til en god oplevelse.

BALS prioriterer lokale fødevarer, der belaster miljøet og klimaet mindst muligt, og sætter desuden fokus på social ansvarlighed.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det bliver også muligt at ’smage på BALS’, som møder op med såvel slagteren fra Kvickly i Borgen og fra SuperBrugsen i Høruphav og så er vores bager også med, ligesom vores vinafdeling også har en stand”, fortæller Karsten Hansen, som er kommerciel chef hos BALS og han fortæller videre, at alle der kommer til Food Festival kan deltage i en konkurrence om at vinde en cykel.

Formålet med Food Festival er blandt at vise, at lokale varer er kvalitet, ægthed og smag og at BALS giver kunderne og Coop-medlemmer en unik oplevelse, med fokus på at styrke det grønne, bæredygtige fællesskab mellem lokale fødevareproducenter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle medlemmer af Coop og BALS kan komme gratis indenfor til Food Festival, mens andre skal betale 25 kroner.

Fredag var SønderborgNYT på besøg på Food Festival, hvor mange havde travlt med at gøre klar til weekenden – men Karsten Hansen fandt tid til at vise rundt.

Du kan se SønderborgNYTS tv-indslag her på SønderborgNYT TV.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...