Det er ikke dyrt at annoncere på SønderborgNYT

SønderborgNyt logo
4. august 2015 Sundeved

Butikker og virksomheder på Als og i Sundved kan have god gavn af at annoncere på SønderborgNYT, som når ud til mange tusinde lokale mennesker.

Ole Kæhler til ringridning i Vollerup

Ole Kæhler til ringridning i Vollerup

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er altid muligt at gå ind og klikke på ”Om SønderborgNYT” og se, hvor billigt det er at få annoncer på SønderborgNYT.

”Det ville være dejligt, hvis flere lokale butikker og virksomheder valgte at annoncere på SønderborgNYT, der jo også er lokalt forankret”, siger redaktør Ole Kæhler.

SønderborgNYT er et lokalt ildsjæleprojekt, hvor alt foregår indenfor kommunegrænsen –  og det ligger helt fast, at SønderborgNYT ikke skal have en ledelse, der sidder langt fra Sønderborg og bestemmer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tidligere på året gik SønderborgNYT sammen med Michael Kjær, der står for annoncesalg og når han blev medejer af mediet, så skyldes det hans mange erfaringer med netop annonce- og kampagnesalg.

”Det er vigtigt for SønderborgNYT, at kunder oplever, de får noget for pengene”, siger Ole Kæhler, der håber, at Sønderborgs butiks- og virksomhedsejere vil arbejde sammen med hans lokale nyhedsside, hvor Michael Kjær vil guide til den mest effektive annonceløsning.

”Vi skal jo gøre noget for, at så mange penge som muligt bliver i Sønderborg”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis der er tale om frivillige, sociale foreninger, der har brug for at få fortalt om et arrangement, så er der en helt speciel politik for netop dem.

“SønderborgNYT hjælper gerne frivillige, sociale foreninger uden at sende en regning”, siger Ole Kæhler.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 KV21, Sønderborg

Venstre og Konservative besøger landbrug

21. juni 2021 KV21

I dag, mandag, besøger Konservative og Venstre i Sønderborg landmand Jens Lei og Jack Nielsen fra DroneVic til en markvandring/overflyvning og snak om, hvordan et højteknologisk dansk landbrug ser ud i dag og i fremtiden. Besøget vil også fokusere på, hvordan vi kan sikre, at både vores teknologiske uddannelser på Alsion og vores stærke landbrugsskole […]

Læs mere...