Det er ikke helt hen i æ vejr – Als Revyen er tæt på at være klar til premieren

Glade amatører gi'r den gas. Foto: Ole Kæhler
Glade amatører gi'r den gas. Foto: Ole Kæhler
3. marts 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Der bliver øvet på livet løs til årets udgave af Als Revyen, Helt hen i æ vejr, som har premiere i Kultursalen i Augustenborg på torsdag – og hele flokken føler sig sikre på, at de sidste detaljer nok skal være på plads, inden tæppet går op i en fyldt sal.

“Vi, der er med, mødtes allerede i november, hvor vi lavede forskellige øvelser og sang. I januar fik vi revyteksterne og siden er det gået stærkt med at få lært alt det, som vi skal kunne. Og nogle gange er det sådan, at når en sang er på plads, så bliver den skiftet ud med en anden”, siger Susan Babbel, som er med for anden gang, til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er selvfølgelig anderledes, at være med nu end det var sidste år. Nu kender jeg proceduren – sidste år vidste jeg ingenting og fulgte bare med”, siger hun. I takt med at premieredagen nærmer sig, bliver der skruet mere op for antallet af øvedage og for intensiteten.

Ny på scenen er Kristine Døssing Jørgensen, som fortæller, at hun kendte til revyen, inden hun meldte sig til og hun hjalp med nogle af de praktiske opgaver sidste år.

“Jeg har arbejdet her i Augustenborg-hallerne og kender jo Kultursalen og revyen, så jeg tænkte, det kunne være sjovt at prøve at være med scenen og det er det også”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Formanden for Als-Revyen, Kasper Keller Petersen, er også med på scenen.

“Traditionen tro, så er det hektisk her op mod premieren og sådan skal det være. Vi starter på torsdag og slutter på søndag – flere forstillinger er udsolgt og der er kun enkelte billetter til de øvrige, så det gælder om at være hurtig, hvis du vil se revyen”, siger Kasper Keller Petersen.

Det er stadig muligt at finde en billet på Als Revyens hjemmeside.

17. april 2024 Erhverv, Sønderborg

Erhvervslivet fik indblik i lufthavnens fremtid

17. april 2024 Erhverv

Tirsdag eftermiddag var 80 personer fra 45 lokale virksomheder samlet på Hotel Alsik for at høre om Sønderborg Lufthavn, som netop har fået lavet en analyse af erhvervslivets ønsker til lufthavnen. “Udviklingen af Sønderborg Lufthavn er en vision for Sønderborg Kommune og Bitten & Mads Clausens Fond”, sagde Lars Tveen, som er direktør i fonden. […]

Læs mere...