Det er mest turister der handler på det europæiske street-marked

4. august 2022 Erhverv

Det er rigtigt fint, der er Internationale Street-marked på Rønhavepladsen i denne uge og det er at markedet er vendt tilbage, er endnu et skridt i den rigtige retning efter nogle år med restriktioner – og det er spændende at se de mange varer, som lokale butikker ikke har på deres hylder.

Sådan siger flere af de lokale, som SønderborgNYT talte med ved boderne. Der er ingen af dem, der ønsker at træde frem med navn,

Frister det at få noget anderledes med hjem, fremfor mere af det samme, som der handles ind til hverdag, så er det om at få indkøbsposen fundet frem og tage på opdagelse i løbet af denne uge.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du finder porcelæn og te fra England og også lækkerier, madvarer og meget andet fra Italien, Tyskland og andre EU-lande.

“Vi har bemærket, at det mest er turisterne, som handler i boderne og det skyldes sikkert, at de ikke ser så grundigt på priserne, som vi andre gør”, lyder det fra de lokale.

Markedet er åbent i dag torsdag frem til klokken 17:30, fredag fra 10 til 17:30 og den sidste markedsdag er lørdag, hvor der kan handles fra klokken 10 til 15.

Du kan SE BILLEDER HER.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. august 2022 Politik, Sønderborg

Unibrew og ReKom gør klar til gadefest ved havnefronten

8. august 2022 Politik

Gadefest Tour er et initiativ fra Royal Unibrew og ReKom Group og konceptet transformerer midlertidigt gaderummet til et pulserende fællesskab, hvor der er plads til store som små armbevægelser. Det ændrer rammerne for hvordan borgerne oplever samt bruger byen og dens rummelighed. Det er et åbent event, der er gratis at deltage i, skriver Unibrew […]

Læs mere...