Det er muligt at leje hele cykelfærgen og invitere vennerne på tur

11. august 2021 Broager

Cirka halvdelen af sæsonens billetter til cykelfærgen Danmark-Tyskland i sommer er solgt og det glæder både skipperen på færgen og cykelfærgens ophavsmand.

“Det er primært tekniske og praktiske vanskeligheder for tyskerne med at booke, der forklarer, at vi ikke har haft fuldt hus og de vanskeligheder skal der findes en løsning på”, siger skipper Palle Heinrich til SønderborgNYT.

Cykelfærgen – med udgangspunkt fra Egernsund via Brunsnæs til Langballigau – indledte sæsonen den 25. juni og slutter med sidste sejlads på søndag. Dermed er det ved at være sidste chance for en rigtig god oplevelse på Flensborg Fjord i år.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der er flest passagerer på strækningen Brunsnæs-Langballigau. Vores ture til Flensborg har også rigtig pæn søgning, og vores tilbud om, at grupper kan leje cykelfærgen i tre timer på udvalgte tider er så småt kommet i gang”, fortæller Gerhard Jacobsen, tovholder for færge-projektet.

“Men jeg så gerne, at endnu flere benyttede sig af muligheden og lejede færgen. Det kan være tidligere skolekammerater, som skal samles, det kan være en alternativ gadefest, firmatur”, siger Gerhard Jacobsen til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at når man lejer færgen, så bestemmer man selv, hvor den skal sejle hen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tirsdag var SønderborgNYT med på tur til Flensborg – og du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Nordborg, Frivillige

Frivillig fra Røde Kors fik ‘Covid-19 Prisen’

24. september 2021 Nordborg

Ellen Iversen fra Røde Kors i Sønderborg har fredag ved Frivilligfesten fået overrakt ‘Covid-19 Prisen’, fordi hun  formåede –  efter en henvendelse fra Sønderborg Kommune om vaccineledsagelse til sårbare ældre – på bare to arbejdsdage at koordinere en sådan hjælp. Den frivillige opgave indebar to måneders indsats med at rekruttere frivillige og sørge for at […]

Læs mere...