Det er rigtigt mange nationaliteter der besøger Restaurant Colloseum

31. juli 2022 Erhverv
Colosseum. Foto: Ole Kæhler
Colosseum. Foto: Ole Kæhler

Den bilfri Sønder Havnegade med sin sydlandske stemning er et trækplaster, som sikrer kunder til restauranterne, hvor gæsterne kan sidde udendørs og ny maden – uden de sidder i trafikstøj og bilos.

Og hos Colloseum kommer der rigtigt mange gæster.

Personalet fortæller, at det er danskere, tyskere, englændere, amerikanerne, nordmænd og hollændere, om kan lade sig friste af Clloseums menukort.

“Colosseum er kendt for at servere Kong Fiddes Livret og har vi holdt vi fast ved og vi laver den i en bedre kvalitet, fordi vi bruger de rigtige råvarer”, siger restauratør og køkkenchef Ali Hassan Moussa til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stjerneskud er også noget, der tidligere trak kunder til Colosseum.

“Og nu hedder det Havneskud og det er lidt anderledes end tidligere”, siger Ali Hassan Moussa, som laver sine Havneskud med smørstegt rugbrød og ikke med hvidt brød.

”Vi har forrygende travlt og er der en kok eller to, som gerne vil have et job hos os, så siger vi velkommen”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. august 2022 Nordborg, Samfund

Nordborg-branden: En del af Storegade i Nordborg er spærret

15. august 2022 Nordborg

Siden søndag eftermiddag er der blevet holdt ekstra godt øje med de to bygninger, som var udsat for brand, på Storegade i Nordborg. Det er hjemmeværnet og også politiet, som sørger for, at der ikke er nogen, som kommer indenfor afspærringen, som er omkring brandstederne. “Brandårsagen skal undersøges af politiet og det sker nok mandag […]

Læs mere...