Det er SIB som skal bygge det nye service- og logistikcenter

18. december 2020 Erhverv

Når Sønderborg Kommunes nye logistik- og servicecenter skal bygges, så bliver opgaven udført af Sønderborg Ingeniør- og Byggeforretning, SIB.

Det står klart efter Sønderborg Kommunes udbudsrunde af totalentreprisen.

Tre entreprenører har budt på at bygge logistik- og servicecenteret og det vindende bud var SIBSs på cirka 98 millioner kroner eksklusivmoms.

”Det glæder mig utrolig meget, at vi fik gode bud, der passede til den forventede udbudspris, men også at en lokal entreprenør var bedst på prisen. Formålet med det nye center er at opnå en bedre drift og et tættere samarbejde internt mellem forskellige afdelinger, som giver et økonomisk rationale for Sønderborg Kommune. Prisen for byggeriet er en fin begyndelse på at skabe en god økonomi omkring det nye logistik- og servicecenter”, siger borgmester Erik Lauritzen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Logistik- og Servicecenteret kommer til at huse syv forskellige afdelinger. Det drejer sig om Vej og Park, Vintertjenesten, Brand & Redning, Service & Ejendomme, Hjælpemiddeldepotet, Rådhusservice og Transportkontoret.

Der kommer til at arbejde cirka 200 personer, som fra slutningen af 2022 får arbejdsplads i det nye center på Ingolf Nielsens Vej i Sønderborg.

”Sønderborg Kommune tænker nyt og fremtidssikrer vores kommune til gavn for borgerne. De får bedre forhold, hvis de skal hente noget i logistik- og servicecenteret og samtidig får Brand & Redning bedre forhold og det vil give større sikkerhed, når de skal løse beredskabsopgaver”, siger formand for Teknik- og Miljøudvalget Aase Nyegaard.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Slutteligt vil vi kunne optimere på en lang række opgaver, når vi samler funktioner inden for både administration, bygningsdrift, fælles indkøb og maskinudnyttelse samt diverse vagtordninger”.

Kontrakten om opførelsen af logistik- og servicecenteret forventes underskrevet den 29. december.

Første spadestik forventes at blive taget i midten af det kommende år og planen er, at indflytning i centeret kan ske i den sidste del af 2022.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Miljøvagten holder øje med spildt mælk

7. december 2021 112

Tirsdag eftermiddag har der været et uheld med mælk hos en virksomhed på Ellegaardvej i Sønderborg. Det betyder, at cirka 1000 liter mælk er løbet i afløbet og derfra videre til Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam kan få en smule misfarvning i de kommende dage. Lige nu kan man se misfarvning af vandet i gl. […]

Læs mere...