Det går forrygende godt i Sønderborg Krolfklub

14. september 2021 Kultur

Tirsdag blev der igen spillet krolf ved Kurhusskoven i Sønderborg og det er medlemmerne i Sønderborg Krolfklub, som var ude og svinge køllen – og målet er at få sendt en kugle i hul.

“Vores klub har eksisteret i 10 år og vi er i dag 144 medlemmer”, siger formand Børge Georgi. Klubben spiller tirsdage og torsdage.

Som i alt andet spil, så er det ingen skam at vinde, men det vigtige er alligevel at hygge sig sammen med andre.

Og det gør de alle.

“Nogle spiller ganske godt og der er da også et hold, som skal spille om Danmarksmesterskabet senere på måneden og vi har en spiller, som stiller op i den individuelle konkurrence”, siger formanden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tirdag eftermiddag handlede ikke så meget om ære og berømmelse – men om at nyde nogle timer tæt på vand og skov – og så lige at få sendt sin krolfkugle i alle huller med så få slag som muligt.

På landsplan er der omring 200 krolfklubber.

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Kultur, Gråsten

Fint med besøgende til Høstmarkedet i Den Kongelige Køkkenhave

25. september 2021 Kultur

Både fredag og lørdag var der Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave i Gråsten – og lørdag gik der en del gæster rundt og nød både haven og solen. “Der har været pænt med gæster i dag, lørdag, mens det var mere sløjt fredag”, siger Kaj Nielsen fra Gråsten Æblefestivals styregruppe. Æblefestivallen har aflyst årets festival […]

Læs mere...