Det går godt for Torve-Hallen, der har den erfarne vært, Paul Loichtl, ved roret

26. juli 2022 Erhverv

Turisterne strømmer til Torve-Hallen på Nørre Havnegade, hvor der er et stort og indbydende menukort og forventningen er, at det fortsætter langt ind i august.

“Vi fik travlt i juni, hvor studenterne blev fejret og siden kom Tour de France-weekenden og alle turisterne”, siger ejeren, Paul Loichtl til SønderborgNYT.

Han fortæller videre, at turisterne især er danske og tyske.

“Og vi ser også en del nordmænd”, siger han.

Værten, Paul Loichtl, er født og opvokset i Østrig, hvor han både er uddannet kok og tjener. Karrieren har givet ham ledende positioner på restauranter med både en og tre Michelin-stjerner bl.a. Aubergine i München, Prinz Eugen på Hilton i Wien og Park Hilton i München.

Artiklen fortsætter under annoncen

I syv år var Paul Loichtl restaurantchef på Drehrestaurant im Olympiaturm i München, hvor han var med i planlægningen af storarrangementer i forbindelse med eksempelvis Davis Cup, Siemens’ årlige generalforsamling og Formel-1 på Hochenheimbanen. Efter en afstikker på to år til Danmark – for at blive inspektør på A Hereford Beefstouw i Tivoli – vendte han tilbage til Tyskland. Her var han bankétchef i forbindelse med EXPO2000 i Hannover, hvor han stod for den daglige ledelse af VIP-Lounges med over 700 gæster dagligt. Med til jobbet var også medansvaret for catering i EXPO-området.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter en karriere på internationale restauranter og 16 år som en populær vært på A Hereford Beefstouw på HoldBi Kro ved Kruså, flyttede Paul Loichtl den 1. oktober 2018 til Sønderborg. Her blev han forpagter og restauratør på den blot to år gamle café og restaurant, Torve-Hallen, som nu er blandt byens mest populære spisesteder.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. august 2022 Nordborg, Samfund

Nordborg-branden: En del af Storegade i Nordborg er spærret

15. august 2022 Nordborg

Siden søndag eftermiddag er der blevet holdt ekstra godt øje med de to bygninger, som var udsat for brand, på Storegade i Nordborg. Det er hjemmeværnet og også politiet, som sørger for, at der ikke er nogen, som kommer indenfor afspærringen, som er omkring brandstederne. “Brandårsagen skal undersøges af politiet og det sker nok mandag […]

Læs mere...