DET GAMLE RÅDHUS: Firmajulefrokost med det hele – og til fast pris

27. november 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

I Gråsten sidder virksomhedsejer Thorben Jensen og glæder sig over, at han for godt et år siden åbnede både restaurant og hotel i det tidligere rådhus.

“Egentlig skulle jeg bruge pladsen til ipnordic-ansatte, men jeg fik sen indskydelse om at lave et hotel med restaurant og selskabslokaler”, siger Thorben Jensen til SønderborgNYT.

“Og det går rigtigt godt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Også bedre end ventet og jeg ville have været tilfreds, hvis det bare hvilede i sig selv”, siger Thorben Jensen, ipnordic-ejer og restauratør.

I denne tid er det julefrokoster, der bruges kræfter på og her er Thorben Jensen og DET GAMLE RÅDHUS klar med et rigtigt godt juletilbud til virksomhederne.

“Når der holdes firmajulefrokost, så er det jo altid interessant for virksomhedsejeren, hvad det kommer til at koste, hvis han skal tilbyde sine medarbejdere at firmaet betaler hele aftenen”, siger Thorben Jensen.

“Så vi har et tilbud, der koster 695 kroner for hver kuvert og det er inklusiv alt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Velkomstdrink, julefrokost, levende musik , kaffe, natmad og alle drikkevarer hele aftenen. Virksomhedsejeren kender altså prisen. når vi laver aftalen”, siger Thorben Jensen.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Økonomiudvalget skal høre om antallet af SOSU-afskedigelser

17. april 2021 Erhverv

I en analyse fra FOA sættes der fokus på kontrasten mellem antallet af afskedigelsessager og de rekrutteringsmæssige udfordringer i forhold til at rekruttere personale inden for social- og sundhedsfagene. Analysen peger også på, at sygdom er den klart mest hyppige årsag til afskedigelsessager – 6 ud af 10 af afskedigelsessagerne blandt FOA´s medlemmer skyldes sygdom. […]

Læs mere...