DET GAMLE RÅDHUS: Firmajulefrokost med det hele – og til fast pris

27. november 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

I Gråsten sidder virksomhedsejer Thorben Jensen og glæder sig over, at han for godt et år siden åbnede både restaurant og hotel i det tidligere rådhus.

“Egentlig skulle jeg bruge pladsen til ipnordic-ansatte, men jeg fik sen indskydelse om at lave et hotel med restaurant og selskabslokaler”, siger Thorben Jensen til SønderborgNYT.

“Og det går rigtigt godt. Også bedre end ventet og jeg ville have været tilfreds, hvis det bare hvilede i sig selv”, siger Thorben Jensen, ipnordic-ejer og restauratør.

Artiklen fortsætter under annoncen

I denne tid er det julefrokoster, der bruges kræfter på og her er Thorben Jensen og DET GAMLE RÅDHUS klar med et rigtigt godt juletilbud til virksomhederne.

“Når der holdes firmajulefrokost, så er det jo altid interessant for virksomhedsejeren, hvad det kommer til at koste, hvis han skal tilbyde sine medarbejdere at firmaet betaler hele aftenen”, siger Thorben Jensen.

“Så vi har et tilbud, der koster 695 kroner for hver kuvert og det er inklusiv alt. Velkomstdrink, julefrokost, levende musik , kaffe, natmad og alle drikkevarer hele aftenen. Virksomhedsejeren kender altså prisen. når vi laver aftalen”, siger Thorben Jensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66)
Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...