DET GAMLE RÅDHUS: Firmajulefrokost med det hele – og til fast pris

27. november 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

I Gråsten sidder virksomhedsejer Thorben Jensen og glæder sig over, at han for godt et år siden åbnede både restaurant og hotel i det tidligere rådhus.

“Egentlig skulle jeg bruge pladsen til ipnordic-ansatte, men jeg fik sen indskydelse om at lave et hotel med restaurant og selskabslokaler”, siger Thorben Jensen til SønderborgNYT.

“Og det går rigtigt godt. Også bedre end ventet og jeg ville have været tilfreds, hvis det bare hvilede i sig selv”, siger Thorben Jensen, ipnordic-ejer og restauratør.

Artiklen fortsætter under annoncen

I denne tid er det julefrokoster, der bruges kræfter på og her er Thorben Jensen og DET GAMLE RÅDHUS klar med et rigtigt godt juletilbud til virksomhederne.

“Når der holdes firmajulefrokost, så er det jo altid interessant for virksomhedsejeren, hvad det kommer til at koste, hvis han skal tilbyde sine medarbejdere at firmaet betaler hele aftenen”, siger Thorben Jensen.

“Så vi har et tilbud, der koster 695 kroner for hver kuvert og det er inklusiv alt. Velkomstdrink, julefrokost, levende musik , kaffe, natmad og alle drikkevarer hele aftenen. Virksomhedsejeren kender altså prisen. når vi laver aftalen”, siger Thorben Jensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Nordborg, Frivillige

Nordborg Golfklub lægger græs til Knæk Cancer-golf

22. maj 2022 Nordborg

Søndag bliver der spillet Knæk Cancer-golf på golfbanen i Nordborg og det er Axel Nielsen og Brian Jørgensen, der har sat scenen og sikret et væld af flotte sponsorpræmier til den auktion, der følger i kølvandet på turen rundt til de 18 huller. Som et lille krydderi på dagen, så var tidligere træner for SønderjyskEs […]

Læs mere...