DET GAMLE RÅDHUS inviterer – Kom og mød Mikkel Kessler

7. marts 2016 Gråsten

PROFIL ARTIKEL - SØNDERBORGNYT - ANNONCEForåret er på vej – vintergækker og krokusser pryder haver og vejkanter, og inden længe står sommeren for døren. DET GAMLE RÅDHUS gør klar til sommeren, med et særligt fokus på sundhed, i 90 dage, og inviterer andre til at være med! Det hele kickstartes fredag den 11.

Artiklen fortsætter under annoncen

marts, hvor Mikkel Kessler gæster DET GAMLE RÅDHUS fra kl. 17 – 19.

Nu er der nok nogen der undrer sig lidt. For hvordan hænger god dansk klassisk mad sammen med sundhed? Restauratør Jesper Dyrvig-Pedersen forklarer: ”For os er god mad og sundhed ikke modsætninger. Tværtimod! Sund kost handler ikke blot om, at der kun skal være salat og fedtfattig mad på menuen, men lige så meget om at få en varieret kost af god kvalitet. Det er også det vi tilstræber med udvalget på vores ta’ selv borde og weekendbrunch, samt i sammensætningen af retterne i Rådhusmiddagen og på vores menukort generelt.”

DET GAMLE RÅDHUS har, for deres medarbejdere, indgået et samarbejde med Fit.nu, som er et livstilskoncept, hvor deltagerne i 90 dage sætter fokus på sundhed, træning og kost. ”Konceptet er nemt at gå til, alle kan være med, og det kan snildt tilpasses en travl hverdag med skiftende arbejdstider, hvilket jo er tilfældet for vores medarbejdere” fortæller Jesper Dyrvig-Pedersen.MIKKEL KESSLER - SØNDERBORGNYT

Alle deltagere får ved start udleveret en startpakke, som indeholder en dvd med træningsprogram, træningsudstyr, online login samt kostvejledning. Konceptet henvender sig både til private personer og virksomheder. Andre virksomheder i nærområdet har vist interesse for konceptet, og ipnordic A/S starter blandt andet et 90 dages forløb fra april.

Mikkel Kessler er partner og medejer i Fit.nu, og det er derfor, han besøger DET GAMLE RÅDHUS fredag den 11. marts, kl. 17 – 19. Denne aften har borgere ikke blot mulighed for at hilse personligt på Mikkel Kessler, men også at få hans autograf, hvis man køber Fit.nu startpakken, som ved den lejlighed sælges for kun 299 kr. Dermed har alle, der har lyst til at gå sommeren i møde med sundhed og trivsel i højsædet, mulighed for at være med.

”Vi tror på, at sundhed, udover at reducere livsstilssygdomme, er med til at skabe trivsel, og vi glæder os til at komme i gang med forløbet” Slutter Jesper Dyrvig-Pedersen.

Tilmelding er nødvendig. Send en mail til tilmelding@graastenraadhus.dk

Læs mere om de varierede menuer, ta’ selv borde og weekendbrunch på www.graastenraadhus.dk

Læs mere om fit.nu konceptet på www.fit.nu

Denne artikel er sponsoreret af DET GAMLE RÅDHUS

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk