DET GAMLE RÅDHUS inviterer til vælgermøde på Gråsten Skole

9. november 2017 KV2017

DET GAMLE RÅDHUS sætter fokus på kommunalvalget 2017 med et valgmøde lørdag 18. november 2017 kl. 9.30.

Valgmødet finder sted i Multisalen på Gråsten Skole, Degnevænget og alle borgere i Sønderborg Kommune er inviteret med.

Dørene åbnes fra kl. 9, hvor der også bydes på kaffe og rundstykker.

I første omgang var det tanken at holde valgmødet på DET GAMLE RÅDHUS, men nu bliver det i stedet på Gråsten Skole.

”Vi ønsker at engagere så mange borgere i kommunalvalget som muligt, og Multisalen på Gråsten Skole giver os rig mulighed for at invitere mange gæster. Derfor ser vi det som en oplagt mulighed at afholde et valgmøde her i Gråsten”, siger Thorben Jensen, ejer af DET GAMLE RÅDHUS.

Artiklen fortsætter under annoncen

På valgmødet vil de to borgmesterkandidater, Erik Lauritzen fra Socialdemokratiet og Ole Wandahl Stenshøj fra Det Konservative Folkeparti, stå klar til at drøfte fremtiden i Sønderborg Kommune.

”Vi håber, at rigtig mange borgere vil tilbringe lørdag formiddag på Gråsten Skole. Vi serverer kaffe og rundstykker mod et symbolsk beløb på 20 kroner. Pengene går ubeskåret til Gråstens to børnehaver Tumleby og Vindsuset, og vi håber dermed, at valgmødet også kan gavne byens yngste børn. Man er selvfølgelig også velkommen til at betale mere, da børnene jo er de glade modtagere”, siger Thorben Jensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Entré til valgmødet i Multisalen er inkl. kaffe og rundstykker og udgør min. kr. 20,- For at sikre siddepladser til alle, er tilmelding nødvendig, og kan foretages til og med fredag 17. november i receptionen på DET GAMLE RÅDHUS, på telefon 7465 1200, eller på mail info@graastenraadhus.dk.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. maj 2022 112, Sydals

Ild i varebil på Kegnæsvej

27. maj 2022 112

I dag, fredag, klokken cirka 13 blev der ringet 112 og Sydals Frivillige Brandværn kørte til Kegnæsvej, hvor der var ild i en varebil. “Branden fik de frivillige brandmænd hurtigt slukket og fordi der var risiko for, at føreren af bilen har fået røg, så tilkaldte vi en ambulance, så han kunne blive tjekket”, siger […]

Læs mere...