Det Gamle Rådhus: ipnordic inviterede til julefrokost i børnehøjde

3. december 2019 Gråsten

Tirsdag formiddag var børneinstitutionen Vindsuset til julefrokost i Det Gamle Rådhus i Gråsten, hvor værten Jan Bansø tog imod.

“Velkommen i Det Gamle Rådhus. Det er rigtigt dejligt, I er kommet og jeg glæder mig til at se, når I pynter juletræet”, sagde Jan Bansø og så gik børnene i gang med at hænge pynt på de grønne grene.

“Vi har lavet julepynten hjemme i børnehaven”, sagde Emmelie, der sammen med alle de andre børn havde sat sig til bords, efter julepynten var hængt på træet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu skulle der både spises og drikkes.

“Vi skal altid huske at give børn gode oplevelser og det er derfor, ipnordic har inviteret først Vindsuset og derefter Tumleby på julefrokost”, siger Charles Ginnerskov fra ipnordic.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. april 2023 Samfund, Sønderborg

Skal Sønder Havnegade være lukket for trafik i to, tre eller fire måneder?

2. april 2023 Samfund

Den 11. april lægger forvaltningen tre lukkeperiode-muligheder på bordet i Teknik, By og Boligudvalget og så er opgaven for de folkevalgte at blive enige om, hvilken af dem, som de synes, er den bedste for sønderborgerne og alle sommerens turister. Lukkeperiode 1. juni-1. september Sønder Havnegades lukning forlænges med én måned, hvorved vil den tidlige […]

Læs mere...