Det Gamle Rådhus: ipnordic inviterede til julefrokost i børnehøjde

3. december 2019 Gråsten

Tirsdag formiddag var børneinstitutionen Vindsuset til julefrokost i Det Gamle Rådhus i Gråsten, hvor værten Jan Bansø tog imod.

“Velkommen i Det Gamle Rådhus. Det er rigtigt dejligt, I er kommet og jeg glæder mig til at se, når I pynter juletræet”, sagde Jan Bansø og så gik børnene i gang med at hænge pynt på de grønne grene.

“Vi har lavet julepynten hjemme i børnehaven”, sagde Emmelie, der sammen med alle de andre børn havde sat sig til bords, efter julepynten var hængt på træet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu skulle der både spises og drikkes.

“Vi skal altid huske at give børn gode oplevelser og det er derfor, ipnordic har inviteret først Vindsuset og derefter Tumleby på julefrokost”, siger Charles Ginnerskov fra ipnordic.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 REGIONALT, Debat

Debatindlæg: PLO skal leve op til aftalerne om drift af Lægevagten

27. juli 2021 REGIONALT

Regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen, Socialdemokratiet, skriver: I sommervarmen har der i pressen været flere historier om lange, ja urimelig lange svartider hos lægevagten i Region Syddanmark. Dette er på ingen måder acceptabelt og i direkte modstrid med den kontrakt, som regionen har indgået med PLO – Praktiserende Lægers Organisation – der driver Lægevagten på vegne af […]

Læs mere...