DET GAMLE RÅDHUS: Julefrokost i børnehøjde

8. december 2017 Gråsten

Torsdag havde DET GAMLE RÅDHUS i Gråsten igen fint besøg af byens børnehavebørn, som var klar til juletræspyntning og julefrokost i festsalen.

80 glade, små julenisser fra Vindsuset Børnehave fyldte torsdag formiddag festsalen på DET GAMLE RÅDHUS med børnelatter, julestemning, flyverdragter og vinterstøvler, da det var tid til årets børnejulefrokost.

Børnejulefrokosterne på DET GAMLE RÅDHUS er arrangereret i samarbejde med ipnordic, skriver restauranten i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ideen stammer fra tidligere år, hvor en af byens børnehaver kontaktede DET GAMLE RÅDHUS med en forespørgsel om, hvorvidt børnehavens julefrokost kunne holdes i en af restaurationens sale.

Thorben Jensen, direktør for DET GAMLE RÅDHUS og ipnordic, syntes godt om ideen og besluttede at sponsorere hele arrangementet.

Som tak for invitationen, havde alle børnene medbragt hjemmelavet julepynt til at pryde det store juletræ i festsalen.

Som en ekstra overraskelse i år overrakte Thorben Jensen en check på kr. 5.000,- til børnene i Vindsuset. En del af checken stammer fra et valgmøde i november, hvor Gråstens borgere var inviteret, og samtidig blev opfordret til at bidrage med mere end det obligatoriske beløb på kr. 20,- for entreen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Beløbet gik nemlig ubeskåret til byens to børnehaver.

På valgmødet bidrog Erik Lauritzen og Ole Wandahl Stenshøj med yderligere kr. 250,- fra hver deres parti til hver børnehave.

DET GAMLE RÅDHUS og ipnordic valgte at firedoble checken til kr. 5.000,- til børnene i Vindsuset – i håb om at pengene kan gå til sjove oplevelser eller nyt legetøj i børnehaven.

I alt har flere end 180 børn og voksne fra Gråsten-børnehaverne Tumleby og Vindsuset lagt vejen forbi DET GAMLE RÅDHUS til juletræspyntning og julefrokost i børnehøjde, og noget tyder på at børnejulefrokosten er gået hen og blevet til en hyggelig tradition:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Kommer I igen til næste år?” spurgte Thorben Jensen børnene, som enstemmigt råbte ”Jaaaa”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Samfund, Sønderborg

Sådan kommer du over Alssund når Kong Christian Xs Bro er lukket i uge 42

25. september 2021 Samfund

Rustbehandling er forklaringen på, at Kong Christian Xs Bro lukkes helt i efterårsferien, altså uge 42. Der er noget uopsætteligt rustarbejde, som skal laves og det medfører en total sandblæsning og maling af broklapperne. Når arbejdet går i gang kan hverken gående, cyklister eller bilister kan komme over broen. I perioden kan cyklister og gående […]

Læs mere...