DET GAMLE RÅDHUS udvider åbningstiderne

22. februar 2016 Erhverv Skrevet af: Michael Kjær
DET GAMLE RÅDHUS - SØNDERBORGNYT

Det store 1960èr frokost Ta` selv bord, kan nydes alle hverdage kl. 11-14

PROFIL ARTIKEL - SØNDERBORGNYT - ANNONCEDet er tirsdag, klokken har netop slået 12 middag, og restaurationen på DET GAMLE RÅDHUS emmer af liv. I et hjørne sidder et større selskab og fejrer en fødselar, ved siden af holder tre forretningsfolk frokostmøde, og ved et bord med udsigt ud over Torvet genoplever en lille gruppe livslange veninder gamle dage, over en hyggelig frokost. Alt imens sørger det opmærksomme personale for, at det store 1960’er frokost ta’ selv bord er fyldt op med lækkerier.

Artiklen fortsætter under annoncen

Siden restaurationen slog dørene op i november 2015, har der været liv og glade dage i de hyggelige lokaler på DET GAMLE RÅDHUS. Restauratør Jesper Dyrvig-Pedersen fortæller, ”Vi har siden åbningen oplevet en stor opbakning og interesse fra besøgende, fra både nær og fjern. Det er derfor med stor fornøjelse, at vi fra fredag den 26. februar kan byde gæster velkommen alle hverdage fra kl. 7-22 og i weekenderne fra kl. 8-22.” Restaurationen har siden november, haft åbent på hverdage i tidsrummet kl. 7- 17, og der er derfor tale om en betydelig udvidelse i åbningstiden.det gamle1

Artiklen fortsætter under annoncen

I forbindelse med at restauranten begynder at holde aften- og weekendåben, introduceres et nyt aftenkoncept, som ud over det eksisterende menukort og smørrebrødskort også byder på Rådhusmiddag. Restauratøren fortæller om konceptet; ”Rådhuskøkkenet vil dagligt sammensætte en 5 retters menu, som består af klassikere fra det danske køkken, samt fortolkninger heraf. Gæsterne har så mulighed for at sammensætte deres middag ved at vælge, hvor mange af disse retter, de ønsker. Hensigten er at tilbyde en varieret smagsoplevelse for vores gæster og samtidig sikre, at kvaliteten altid er i top”. Rådhusmiddagen serveres dagligt fra kl. 18. og er lavet af sæsonens og lokalområdets bedste råvarer.

Artiklen fortsætter under annoncen

For de morgenfriske vil der også på lørdage og søndage fra kl. 8 – 11 være mulighed for at nyde det store 1960’er morgen ta’ selv bord, for 99 kr. inkl. kaffe og the. ”Er det for tidligt på dagen, så er der naturligvis også mulighed for at spise en lækker frokost fra menu- og smørrebrødskortene, eller blot lade sig forkæle med en varm kop kaffe og lidt sødt til ganen”, slutter restauratør Jesper Dyrvig-Pedersen.

Læs mere om, hvad restaurationen på DET GAMLE RÅDHUS tilbyder på www.graastenraadhus.dk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Denne artikel er sponsoreret af DET GAMLE RÅDHUS.

13. juni 2024 Augustenborg, Politik

Rammerne for Sundhedshus Augustenborg er ved at være på plads

13. juni 2024 Augustenborg

Det tidligere rådhus i Augustenborg skal være Sundhedshus og bliver dermed bolig for et stærkt sundhedstilbud, der vil give masser af fordele for borgerne i byen. Rammerne for selve driften af Sundhedshus Augustenborg er ved at falde på plads, og det samme er lejerne i sundhedshuset. Sønderborg Kommune har nemlig haft dialogmøde med ni sundhedsaktører, […]

Læs mere...