DET GAMLE RÅDHUS: Julemarked med gratis godteposer til de første 200 børn

26. november 2018 Kultur

Der er garanti for sød julestemning i Gråsten, når turister og lokale på søndag inviteres til julemarked i byens gamle rådhus mellem klokken 10 og 16.

Julen er en af årets hyggeligste tider på hotel og restaurant DET GAMLE RÅDHUS i Gråsten, hvor børnejulefrokoster for byens børnehaver samt ’alt inklusive-julefrokoster’ for voksne har været en fast del af juleprogrammet siden begyndelsen.

I år er der for første gang et stort julemarked, hvor kreative sjæle kan fremvise og sælge deres fineste håndarbejde.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Lad duften af gran, gløgg og æbleskiver forføre dig, mens du ser på hyggelige juleboder”, lyder det fra personalet.

Stor interesse blandt lokale udstillere

Pigerne i receptionen på DET GAMLE RÅDHUS har i løbet af efteråret været i fuld gang med at invitere udstillere til julemarkedet, og de er blevet mødt af en overordentlig stor interesse:

”Det glæder os, at så mange lokale, kreative borgere har lyst til at være en del af vores julemarked. Salget af stande er simpelthen gået over al forventning. Vi sætter stor pris på den lokale opbakning, og vi glæder os til, at vores gamle rådhus skal emme af julestemning første søndag i advent”, siger receptionist Maili Severin Creighton i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Faktisk har interessen været så stor, at DET GAMLE RÅDHUS har måtte hæve antallet af udstillere til 30 og nu melder udsolgt af ledige stande.

Kom på besøg i Gråsten

Hos DET GAMLE RÅDHUS håber man på lige så stor opbakning fra besøgende til julemarkedet:

”Vi håber, at rigtig mange borgere har lyst til at tage familien i hånden og køre en tur til Gråsten, så vi måske kan gøre julemarkedet til en tilbagevendende tradition hvert år”, lyder det fra Maili Severin Creighton .

Artiklen fortsætter under annoncen

De mange forskellige stande placeres rundt omkring på hotellet og byder på alt, hvad julehjertet begærer; julepynt, juledekorationer, nisser, hjemmelavede julegaver, øl- og sodavandsmagning samt gaveæsker fra bl.a. bryggeriet Fuglsang. I restauranten kan desuden nydes varm glögg og æbleskiver.

Alle er velkomne til at besøge og udforske de mange, forskellige juleboder på søndag den 2. december.

DET GAMLE RÅDHUS er handicapvenligt og entreen er gratis for både store og små.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er desuden gratis godteposer til de første 200 børn.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. august 2022 Kultur, Sønderborg

Årets Thorleif blev givet til direktørparret i Nykøbing F-revyen

14. august 2022 Kultur

Fredag var Leif Maibom hyret som konferencier og gæsteunderholder sammen med en skøn flok af andre revykolleger i forbindelse med fejringen af Nykøbing F-revyens 110 års jubilæum. Alt var planlagt nøje af revyen direktør Mickey Holland Pless. Og dog! For da finalen nærmede sig, ændrede Leif Maibom programmet og kaldte fru Maibom – Johnna – […]

Læs mere...