Catrine Rex Hindrichs: Det giver en god følelse af ha’ øjenvippe-extentions

23. januar 2020 Erhverv

Hos Sparkling Winks, der deler adresse med Park by Mens Cut på Rådhustorvet i Sønderborg – får kvinder klaret bryn og vipper.

“Jeg tilbyder kunstige vippeextensions, permanent vippebuk samt farvning af bryn – både i sort og i andre farver”, siger ejeren af Sparkling Winks, Amanda Arndal Gravesen, til SønderborgNYT.

Det med at få ordnet bryn og vipper er en service, som rigtigt mange kvinder benytter sig af. En af dem er Catrine Rex Hinrichs, der gerne vil gøre lidt ekstra ud af sig selv.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg synes kunstige vippeextensions ser godt ud og når jeg fik lavet dem, så var det for min egen skyld”, siger hun. Om andre lægger mærke til dem, har ikke stor betydning for hende.

“Jeg ved jo, jeg har dem og så slipper jeg for at lægge mascara på og det er en god ting, når man er en travl mor”, siger Catrine Rex Hindrichs til SønderborgNYT.

Catrine Rex Hindrichs får tjekket sine bryn hos Parkling Winks med tre til fire ugers mellemrum.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Kultur, Sønderborg

Jan Hellesøe kommer med ‘Forudsigelser’ på Sønderborg Teater

1. december 2021 Kultur

Hvordan i alverden gjorde han det? Sådan lyder det fra mange, når de har oplevet Jan Hellesøe optræde. Danmarks førende hjerne-manipulator rammer landet med en landsdækkende tourné i efteråret ‘22, hvor han vil fucke med danskernes hjerner med sine uforklarlige manipulationer. Du har sikker set Hellesøe på tv i ‘Fuckr med dn hjerne’ eller ‘Manipulator’, […]

Læs mere...