Det gode vejr holder os udendørs

25. juli 2013 Uncategorized

Det kan være svært at lokke folk indenfor i disse uger, hvor solen næsten uafbrudt har bagt ned på os.

For de indendørs museer og forlystelser i Syd- og Sønderjylland har ikke haft så travlt i den her sommer, som de foregående, hvor vejret har været mere regnfuldt skriver dr.dk/syd.sol

Artiklen fortsætter under annoncen

Biografejer Per Matthiesen, der ejer Kinorama, kan da også mærke, at solen ikke ligefrem indbyder til en tur i biografmørket.

– Vi har ikke mange mennesker i biografen, fordi vejret har været så godt. Og det ser vi ofte de første uger, når solen kommer frem, så vil folk nok hellere på stranden.

Når Per Mathiesen ser vejrudsigt om aftenen, ved han godt, hvad der skal til for at lokke folk i biografen.

– Man håber selvfølgelig på lidt skyer og noget køligere vejr, så folk vender tilbage til os. Men som vejrudsigten ser ud lige nu, så er jeg fortrøstningsfuld.

Artiklen fortsætter under annoncen

I følge vejrudsigten lige nu – ja vender vejret i weekenden og vi får mere regn og skyer i den kommende uge. Altså biograf-vejr.

Skrevet af: Ole [email protected]
8. december 2023 Politik, Sønderborg

Ingen ved hvordan det politiske landskab ser ud når Stephan Kleinschmidt er ude

8. december 2023 Politik

SønderborgNYT har spurgt borgmester Erik Lauritzen og Venstres politiske ordfører, Ellen Trane Nørby, hvordan de tror, at det vil ændre det politiske landskab, når Slesvigsk Parti ikke længere skal have Stephan Kleinschmidts navn på stemmesedlerne. Ved et seneste valg fik Stephan Kleinschmidt 2038 personlige stemmer – Kirsten Bachmann 139 personlige stemmer og Christel Leiendecker 136 […]

Læs mere...