Det gode vejr holder os udendørs

25. juli 2013 Uncategorized

Det kan være svært at lokke folk indenfor i disse uger, hvor solen næsten uafbrudt har bagt ned på os.

For de indendørs museer og forlystelser i Syd- og Sønderjylland har ikke haft så travlt i den her sommer, som de foregående, hvor vejret har været mere regnfuldt skriver dr.dk/syd.sol

Artiklen fortsætter under annoncen

Biografejer Per Matthiesen, der ejer Kinorama, kan da også mærke, at solen ikke ligefrem indbyder til en tur i biografmørket.

– Vi har ikke mange mennesker i biografen, fordi vejret har været så godt. Og det ser vi ofte de første uger, når solen kommer frem, så vil folk nok hellere på stranden.

Når Per Mathiesen ser vejrudsigt om aftenen, ved han godt, hvad der skal til for at lokke folk i biografen.

– Man håber selvfølgelig på lidt skyer og noget køligere vejr, så folk vender tilbage til os. Men som vejrudsigten ser ud lige nu, så er jeg fortrøstningsfuld.

Artiklen fortsætter under annoncen

I følge vejrudsigten lige nu – ja vender vejret i weekenden og vi får mere regn og skyer i den kommende uge. Altså biograf-vejr.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. juni 2021 Erhverv, Sønderborg

Skiftedag: Sydtrafik ændrer i køreplanerne

15. juni 2021 Erhverv

Søndag den 27. juni er skiftedag for alle Sydtrafiks køreplaner. De fleste køreplaner har dog kun mindre ændringer, men i Sønderborg sker der større ændringer på kørslen mellem Aabenraa og Sønderborg, Gråsten og Aabenraa samt i bybusnettet. Det skriver Sydtraik i en pressemeddelelse. Linje 2 og linje 6 i Sønderborgs bybusnet nedlægges ved køreplansskiftet og […]

Læs mere...