Det Lille Teater er klar med Prinsessen på Ærten

Pressefoto
Pressefoto
9. juni 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Det lille Teater Gråsten er stolte af at kunne præsentere årets sommerstykke, en spændende og musikalsk nyfortolkning af det klassiske eventyr, Prinsessen på ærten. Premieren finder sted på vores udendørs scene på fredag den 14. juni kl. 18.30.

I år har vi tilføjet et unikt tvist til den kendte fortælling, hvor musik, dans og sang spiller en central rolle, skriver Det Lille Teater.

Vores scene vil blive fyldt med festlige prinsesser og elegante prinser, der sammen med andet godtfolk vil bringe historien til live på en måde, der aldrig er set før.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi ønskede at give publikum en ekstraordinær oplevelse ved at integrere dans og musik i fortællingen. Med hjælp fra en professionel koreograf og danser har vores skuespillere udviklet sig utroligt meget, og vi glæder os til at vise, hvad vi har arbejdet på”, siger instruktør Kristina Asmussen Gude-Hansen.

Forestillinger: Premiere fredag den 14. juni kl. 18.30, forestilling lørdag den 15. juni kl. 16.00, søndag den 16. juni kl. 16.00, tirsdag den 18. juni kl. 18.30 og onsdag den 19. juni kl. 18.30.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forestillingen spilles på Det lille Teater i Gråsten. I pausen kan der købes ringridere, øl, vand og is, så publikum kan nyde en forfriskning, mens de diskuterer første halvdel af forestillingen.

Billetter kan købes på vores hjemmeside eller ved indgangen på spilledagene.

18. juni 2024 Erhverv, Sønderborg

Med samarbejde og partnerskaber bliver vi 77.000 sønderborgere i 2030

18. juni 2024 Erhverv

Der var fuldt hus i Sergenten, da GOTO Sønderborg mandag holdt en konference om, hvordan Sønderborg Kommune skal nå målet om 77.000 sønderborgere i 2030. Et ambitiøst mål, og derfor fik de deltagende virksomheder, uddannelsessteder og byrådspolitikere en grundig gennemgang af, hvordan befolkningsudviklingen skal vendes i årene frem. At nå 77.000 sønderborgere er ambitiøst, og […]

Læs mere...