Det Lille Teater genopsætter forestillingen “Elvis”

4. august 2016 Kultur

 

Det Lille Teater i Gråsten havde stor succes med forestillingen Elvis og derfor sætter de den op igen.

Det lille Teater i Gråsten udfordrer sig selv med en forestilling, der sætter fokus på det evig gyldige spørgsmål: Hvad er egentlig det vigtigste her i livet?  Lyver vi lidt for os selv? lever vi et liv, hvor det er bedre, det udadtil ser godt ud, end det føles indeni? Når vi overhovedet at kigge op over kanten af alle de dagligdagsting, der skal ordnes med arbejde, forældremøder, indkøb, rengøring, rydde op og……

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi møder to kvinder Kirsten Jensen og Underbo, der på hver deres måde gør op med deres eget billede af sig selv og deres liv. De bor i samme opgang, men har aldrig udvekslet et ord med hinanden – men den mur bryder den ellers så forsigtige og pæne underbo ned, skriver Det Lille Teater i en pressemeddelelse.

Svend Aage Wolf er pennefører til manuskriptet, der er blevet til i et samarbejde mellem Merete Fog Jensen og Ellen Langager Kristensen. De tre har arbejdet sammen omkring instruktion og opsætning. Gunnar Brodersen står for opbygningen af scenen, og Alice Wollesen for kostumerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Elvis genopsættes grundet overvældende succes, og spilles ekstra to gange i august. Teatret vil gerne sætte rammen om en anderledes teateraften.

Kl. 19.00 serveres 3 revysnitter og kaffe og Helle Damkjær eller Mogens Heise Olsen spiller musik til maden.

Selve forestillingen starter kl. 20.

Spilledatoer:

Tirsdag den 23. august kl.19

Onsdag den 24. august kl. 19

Forestillingen spilles i den lille sal i skolestuen, hvor antal af pladser er begrænset – så skynd dig at bestille billetter – Forestillingen bør og kan ses af alle der skænker sit liv en tanke.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetpris inkl. mad, kaffe: 150 kr.

Billetbestilling på www.lilleteater.dk eller tlf. 74 65 37 67

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk