Det Lille Teater inviterer til ‘Audition’

24. september 2021 Kultur
Audition. Pressefoto
Audition. Pressefoto

Det er en barsk historie, der bliver vist, når Indholdsteatret fra Svendborg kommer til Gråsten og spiller forestillingen ’Audition’. Skuespilleren Laura møder fuld af forventninger op til en audition – men bliver overrumplet af instruktøren Stella, der har nogle helt særlige planer.

Stella vil trække Laura igennem nogle øvelser – der nok mere er prøvelser, for at se hvor langt Laura vil gå for at få rollen. Laura udsættes for alt fra alkohol, vold, narkotika til direkte psykisk terror, mens Stella studerer og nyder reaktionerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men Laura er stærkere end forventet og begynder at forsvare sig, ja faktisk at angribe Stella. Se selv, hvordan det ender, skriver Det Lille Teater i en pressemeddelelse.

Forestillingen er blevet til på et engelsk undergrundsteater, hvor man ønskede en forestilling, der virkelig påvirker publikum. Og derfor var det et naturligt valg for Indholdsteatret, der – som navnet siger – vil lave forestillinger med indhold.

I ”Audition” er der kun to medvirkende til at holde spillet i gang i de to timer forestillingen varer inklusiv pause.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stykket spilles på Det Lille Teater, Ladegårdskov 14 i Gråsten onsdag 13.oktober kl. 19:30

Billetter kan købes på www.lilleteater.dk  eller på telefon 74 65 37 67.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. oktober 2021 112, Sønderborg

Politiet leder efter deprimeret, et-benet mand mand i Sønderborg

23. oktober 2021 112

Han blev hurtigt fundet af politiet, som fik et tip Politiet beder om borgernes hjælp til at finde 39-årig mand, som er gået fra misbrugernes værested, Friheden, på Kastanie Allé i Sønderborg. “Det er mig, der kontaktede politiet og det gjorde jeg, fordi ham, der nu er efterlyst, er meget langt nede”, siger en anden […]

Læs mere...