Det Lille Teater inviterer til ‘Den onde herremand på Ladegård’

3. juni 2019 Kultur

Et at Det Lille Teaters mest elskede sommerstykker, Den onde herremand på Ladegård, der foregår i 1762 på den tidligere herregård Ladegård ved Gråsten, bliver genopsat på Det lille Teater i juni måned.

Egnsspillet der foregår i 1762, er en grum historie med både voldtægt, brændende kærlighed og mord, skriver Det Lille Teater.

På et tidspunkt rejste 16 livegne fæstebønder under Grøngrøft gods klage imod deres herskab, herremanden på Ladegård, hvilket førte til, at 18 bønder i Tumbøl by efter et oprør og efterfølgende retssag i Slesvig købte sig fri for livegenskab og hoveri og fik deres gårde til fri ejendom.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Den onde herremand på Ladegård”, bliver instrueret af Kim Asmussen fra Randers.

Kim Asmussen har gennem årene instrueret mange forestillinger på Det lille Teater. Blandt andre kan nævnes ‘Jorden rundt på 80 dage, ‘Peter Pan’ og ‘Skatteøen’.

Sommerspillet får premiere lørdag den 15. juni og spilles seks gange på den udendørs plads ved Det Lille Teater.

Billetter kan bestilles HER på lilleteater,dk eller tlf. 74 65 37 67

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

KunstPunkt: Mindeudstilling for Helene Michelsen

23. oktober 2021 Kultur

Helene Michelsen fra Vemmingbund har malet sit sidste billede. Hun har også bygget sin sidste skulptur, ligesom det er slut med de malede sten og fliser. Nu er der en mindeudstilling i KunstPunkt. “Jeg er datter af Helene Michelsen, men det er min mors fantastiske omgangskreds, der sammen har stablet dette kunstarrangement på benene”. Sådan […]

Læs mere...