Det Lille Teater: De damer – stewardesser fra Always Happy Airlines

6. maj 2021 Kultur
De damer. Pressefoto
De damer. Pressefoto

Stewardesserne i det engang så hæderkronede Always Happy Airlines er ved at gøre klar til takeoff, da en melding fra kontroltårnet forsinker den planlagte afgang. Hvad foretager man sig så i en flyver fyldt med forventningsfulde passagerer, overarbejde i benene, overenskomster, der ikke overholdes, transfers, der ikke kan nåes, Coronatanker, drømmen om den store kærlighed og en hemmelighed med i bagagen?

“Let the Cabin Crew entertain you”, lyder det fra kaptajnen og hvad indebærer så det? Ret stolesædet op! Spænd sikkerhedsbæltet! Hvem ved, om vi er lettet, inden vi er landet? De Damer tager publikum med på stormfulde højder. De har noget på hjertet og har de høje hæle solidt plantet på jorden, skriver Det Lille Teater.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den luft, de udstøder, er ren vellyd!

Always Happy Airlines stewardesser er ingen ringere end Ann Hjort, Jette Sophie Sievertsen, Tine Gotthelf, Margit Watt-Boolsen, Nina Marie Birk, Pernille Aalbæk Andersen, der for hjælp af steward og pianist – Raivis Zandoviskis.

Billetter til forestillingerne den 7. og den 8. juni skal bestilles lilleteater.dk eller 7465 3767.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Kultur, Sønderborg

WoodSculpture-kunstnerne er klar til at vise skulpturerne frem

25. juni 2022 Kultur

Fredag eftermiddag lagde kunsterne i WoodSculpture værktøjet fra sig og de alle var blevet færdige med hver sin Tour de France-inspirerede skulptur, som stadig står på Slotskajen. “Lørdag klokken 13 kommer skulpturmodtagerne og andre til en fælles afslutning og ser skulpturerne og de tidligere år har det været sådan, at modtagere straks skulle køre deres […]

Læs mere...