Det Lille Teater: Kom og prøv om teaterlivet lige er dig

2. september 2016 Gråsten

Har du lyst til at spille teater, lave scene, sætte lys, lyd eller er du den der gerne vil lave kostumer. Så griber chancen. I løbet af vinteren sætter Anne Marie Brodersen et stort stykke op på Det Lille Teater i Gråsten, hvor alle kan melde sig og prøve kræfter med teatret.

Der er info-møde søndag den 18. september kl. 15,00 på Det lille Teater, Ladegaardskov 14, Gråsten.

Kan du ikke komme, kan Anne Marie Brodersen kontaktes på tlf. 40 27 66 30 eller mail brodersenam@hotmail.com

Artiklen fortsætter under annoncen

Lidt om Arthur Millers Heksejagt

Året er 1692, og vi er i den amerikanske nybyggerkoloni Salem. En koloni af puritanere, der er flygtet fra forfølgelse og intolerance i England til den nye verden i Amerika.

Men her raser forfølgelsesvanviddet som et stormvejr. Heksejagten er gået ind. Ingen kan vide sig sikker for det hysteriske angiveri, og enhver anklaget kan kun redde sig fra galgen ved at tilstå at have været i ledtog med djævelen.

Er det fjernt og som noget, der kun kunne foregå i 1600 tallet? Nej, vel? Vi oplever vi også i dag forfølgelse af forskellige årsager – også her i vores mere fredelige del af verden. – Tænk bare på, hvor lidt der skal til at udløse en såkaldt shit-storm, og hvor svært det er at se, hvad der er sandhed og løgn i en sådan storm.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kom og vær med til at sætte liv i en spændende forestilling med både alvorlige, groteske og morsomme scener.

Mange store skuespillere har prøvet at stå på scenen på et amatørteater – og det var dét, der gjorde, at de valgte at gå skuespillervejen. Andre har det bdere udenfor scenen og hjælper med teknik, kulissebygning og meget andet. Det kan man også komme til at leve af.

Prøverne ligger på mandage og forestillingen ligger i første halvdel af februar 2017.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. maj 2022 Sundeved, Politik

Nu kommer der penge til cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl

27. maj 2022 Sundeved

Som en del af ’Cyklens år 2022’ har forligskredsen bag Infrastrukturaftalen sat 200 millioner kroner af til at støtte nye cykelprojekter i Danmark. Forligskredsen er på baggrund af et oplæg fra Vejdirektoratet blevet enige om at udmønte pengene til en række konkrete projekter og ét af dem er en cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl. ”Det […]

Læs mere...