Det Lille Teater med to juleforestillinger på de skrå brædder

24. november 2016 Kultur

 

 

Det lille Teater i Gråsten har i år to juleforestillinger, der startes fredag den 9. december med familiejuleforestilling ”Det forsvundne juleskib” skrevet af Gitte Asmussen og instrueret af Kristina A. Gude-Hansen.

Der spilles fem gange.

Det er  fredag den 9. december kl. 19 og lørdag den 10. december samt søndag den 11. december kl. 13.30 og 16.

Forestillingen foregår i den gamle købmandsgård, her går alle og venter på juleskibet, hvor bliver det af- hvad sker der – kommer det ikke snart – eller er det helt væk- mystikken breder sig – bliver alt godt inden jul ??

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetter til forestillingen, der er for børn fra 4-5 år og opefter, koster kr. 35,00 for både voksne/ børn, skriver Det Lille Teater i en pressemddelelse.

Troldejul for de mindste

Den 17. december er der dukkeforestilling “Troldejul” en rigtig jule dukkeforestilling for de mindste, med trolde og masser af jul.

Der er to forestillinger den 17. december kl. 11. og 14.

Billetter til dukkeforestillingen koster for voksne/børn kr. 25,00

Der kan købes kaffe/kakao og æbleskiver til alle forestillinger og billetter kan bestilles på tlf. 7465 3767 eller på. lilleteater.dk

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Nordborg, Frivillige

Nordborg Golfklub lægger græs til Knæk Cancer-golf

22. maj 2022 Nordborg

Søndag bliver der spillet Knæk Cancer-golf på golfbanen i Nordborg og det er Axel Nielsen og Brian Jørgensen, der har sat scenen og sikret et væld af flotte sponsorpræmier til den auktion, der følger i kølvandet på turen rundt til de 18 huller. Som et lille krydderi på dagen, så var tidligere træner for SønderjyskEs […]

Læs mere...