Det Lille Teater: Skal du være med i forestillingen Junglebogen?

28. januar 2016 Gråsten

Søndag den 7. februar kl. 14.00 er der informationsmøde på Det lille Teater i Gråsten om årets store sommerspil, som bliver Rudyard Kiplings “Junglebogen”.download (2)

Alle der har lyst at medvirke både på og bag scenen, indbydes til informationsmødet på Det lille Teater, Ladegårdsskov 14, Gråsten, hvor Kristina A. Gude-Hansen vil fortælle om stykket, skriver Det Lille Teater i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Junglebogen” er dramatiseret af Christian Eiming, han har dramatiseret og instrueret flere sommerspil for Det lille Teater. Instruktionen er lagt i hænderne på Kristina A. Gude-Hansen, som tidligere har stået for ”Landet Phantasia” og ”Peter Pan”. Sommerspillet bliver som så mange gange før, opført på den flotte udendørs spilleplads ved Det lille Teater i Gråsten

”Junglebogen” er historien om menneskebarnet Mowgli, der vokser op i junglen ved de vilde dyr, hvor han bliver en del af ulveflokken.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. maj 2022 Sønderborg, Debat

Debat: Gode folkeskoler tæller for tilflyttere

27. maj 2022 Sønderborg

Lokalformand Dorthe Wildt Nielsen, Liberal Alliance, skriver: Der er netop kommet en temmelig dyster fremskrivning af Sønderborg kommunes befolkningstal, hvor det estimeres, at der i 2045 vil være 5 procent færre indbyggere i kommunen. At der også vil være noget af en skævvridning mellem børn, unge og arbejdsdygtige i forhold til folk uden for arbejdsmarkedet […]

Læs mere...