Det ser skævt ud – og lygtepælen bliver flyttet

9. juli 2021 Augustenborg
Foto: Søren Thomsen
Foto: Søren Thomsen

Det ser lidt skævt ud med lygtepælen midt i fortovet, og det ændres efter sommerferien, når renoveringen af fortovet genoptages. Her flyttes lygtepælen – samt to andre, vi endnu ikke er kommet til – så de kommer ind og står ved asfaltstriben langs husmuren. I samme omfang bliver der også kigget på placering af andre skilte og skraldespande.

Det fortæller Bjarke Eriksen, som er direktør for Teknik- og Miljøforvaltningen. SønderborgNYT havde sendt ham det ovenstående foto og spurgt, om lygtepælen står, hvor den skal stå.

Artiklen fortsætter under annoncen

Renoveringen af fortovet i Augustenborg er en udskiftning af fortovet, og det nye fortov er anlagt traditionelt med to fortovsfliser og en asfaltstribe ind mod bygningerne, hvilket gør, at det kommer til at se forkert ud med lygtepælen i det nye fortov.

Placeringen af lygtepælene er dog ikke ændret fra tidligere, de faldt bare mere naturligt ind på det gamle fortov. Her stod lygtepælene i yderkanten af fortovet med de gule fliser, som gik fra kantsten og helt ind til husfacaderne. Dermed kom det til at ligne et gågadeareal mere end et fortov.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. september 2021 Kultur, Gråsten

Gråsten Æblefestival er klar til Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave

19. september 2021 Kultur

Gråsten Æblefestival har en workshop i Den Kongelige Køkkenhave, når der er Høstmarked på fredag og lørdag. “Vi har en bod, hvor vi presser æbler til most og vi sælger også friskplukkede Gråstenæbler”, siger Kaj Nielsen fra Æblefestivallens styregruppe. Derudover kan man købe: Pasteuriseret most på flasker og Grafensteiner Apfelbrand – en snaps fremstillet af […]

Læs mere...