Det skal undersøges hvordan regnvandet løber på grundene inden der kan byggemodnes

8. marts 2023 Augustenborg

Alle parcelhusgrunde i området Lykkegård i Augustenborg er solgt. Forvaltningen anbefaler at byggemodne et område øst for Lykkegård, så anden etape af Lykkegård kan sættes i gang – og skal den det, så kræver det en godkendelse i Teknik, By og Boligudvalget, som holdt møde tirsdag eftermiddag.

Området Lykkegård ved Augustenborg har været lokalplanlagt siden 2005 og er baseret på en kommuneplanramme, der kan rumme både parcelhuse, tæt og lav bebyggelse, institutioner samt fælleshuse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har udsat beslutningen, fordi vi skal ha’ undersøgt, hvordan regnvandet løber i området. Det giver jo ikke rigtig mening at udstykke, hvis det hele skal drænes”, siger udvalgsformand Kirsten Bachmann til SønderborgNYT.

“Udsættelsen ændrer ikke på, at vi i Venstre ikke kan stemme for en udstykning på den østlige del af arealet ved Lykkegård”, siger udvalgsmedlem Tage Petersen fra Venstre.

”Der er en positiv udvikling i gang i Augustenborg med blandt andet Hertugernes Augustenborg og spændende planer på havnen, men der mangler også nogle byggegrunde. Vi vil hellere vente lidt længere på nogle attraktive grunde, end at bruge krudt på nogle, som vi tror bliver svære at sælge”, siger han videre.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Derudover er vi heller ikke tonedøve i forhold til protesterne fra de nuværende beboere på Lykkegård i forhold til blandt andet naturværdierne i området”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. marts 2023 Erhverv, Sønderborg

Signe Bramsen er ny skoleleder på Privatskolen Als

28. marts 2023 Erhverv

Det er med stor glæde i bestyrelsen, at vi kan annoncere Signe Bramsen som skoleleder, skriver Privatskolen Als i en pressemeddelelse. Signe Bramsen har siden 2020 været viceskoleleder og pædagogisk leder for Privatskolen Als og har forinden været afdelingsleder på Ahlmann-skolen og lærer på Broager Skole. På Privatskolen Als har Signe været back-up til skoleleder […]

Læs mere...