Det Sønderjyske Køkken skal fortsat lære os sunde madvaner

8. februar 2018 Kultur

Kommunen og Det Sønderjyske Køkken samarbejder om aktiviteter til fremme af et sundt og balanceret forhold til mad og måltider rettet til forskellige målgrupper såsom børn og fædre, unge, ældre, flygtninge og socialt udsatte borgere.

På baggrund af gode erfaringer og stor efterspørgsel foreslår sundhedsforvaltningen, at Det Sønderjyske Køkken fortsat udbyder sundhedsfremmende aktiviteter i 2018.

Det betyder, at børn, unge og voksne fortsat kan få viden, færdigheder og inspiration til sunde madvaner med brug af lokale fødevarer i Det Sønderjyske Køkken.

Den indstilling bakker udvalgspolitikerne op.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

182 nye Corona-smittede

21. januar 2022 COVID-19

Siden torsdag er antallet af Coronasmittede i Sønderborg Kommune steget med 182, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona ifølge Statens Serum Institut er oppe på 2157. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 46.831 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – heraf er der 44 […]

Læs mere...