Det Sønderjyske Køkken: Rigtige kvinder og mænd skal da med til Bøf og bajere

8. januar 2019 Erhverv

Fredag den 15 februar kan du lære at tilberede forskellige bøf på den helt rigtige måde, hvis du altså tilmelder dig eventen Bøf og Bajere i Det Sønderjyske Køkken.

Kød er ikke bare kød. Kød skal nemlig tilberedes på forskellige måder afhængig af, hvilken udskæring du står med.

“Aftenen er for rigtige kvinder og rigtige mænd, der holder af god bøf og der er flere måder at tilberede dem på”, siger restauratør Jesper Kock til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Noget kød egner sig bedst til sous vide, som betyder, at det skal have lang tid ved lav temperatur.

“Andet er glimrende, når det får fuld skrue på varmen, så bindevævet bliver nedbrudt”, siger Jesper Kock.

Og så er der udskæringer, der skal serveres rå.

“Mens gæsterne er i gang i køkkenet, så får de selvfølgelig god øl fra Fuglsang”, siger Jesper Kock, der mener, at både rigtige mænd og rigtige kvinder sætter pris på god øl.

Hygge og undervisning

På aftenens fire timers madkursus lærer du at arbejde med forskellige udskæringer og tilberedningsmetoder.

Du får gode tip og tricks fra kokken.

Aftenens anretninger nyder du i godt selskab med de øvrige deltagere.

Der er fadøl og drikkevarer fra Fuglsang hele aftenen.

Du får opskrifter med hjem.

Tag vennerne med

“Vores madlavningskurser er en herlig oplevelse for grupper, så tag fat i vennerne og spørg, om de vil med”, siger Jesper Kock.

​Prisen for en sjov og lærerig oplevelse er 745 kroner pr deltager.

Bestil plads HER på LINKET

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

Læs også...